Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
album.php

...gledajuci vase jako dobre radove, rekoh da i ja nesto prilozim, naravno totalno amaterski ali bice bolje... :o)

Nadam se da cu sad uspeti da ubacim slike...sta reci, pocetnicko slikanje-crtanje, al eto, rekoh ia da postavim nesto...

Prilozi

• 2582_59336287439_738657439_1525428_277911_n.jpg
    2582_59336287439_738657439_1525428_277911_n.jpg
    62,3 KB · Pregleda: 38
  • Devojka i klavir.jpg
    Devojka i klavir.jpg
    75,9 KB · Pregleda: 31
  • Image.jpg
    Image.jpg
    21,3 KB · Pregleda: 21
  • Image2.jpg
    Image2.jpg
    47,2 KB · Pregleda: 28
  • Mona Liza.jpg
    Mona Liza.jpg
    18,6 KB · Pregleda: 37
Poslednja izmena:
napokon sam i ja ostala bez komentara.
svidza mi se :)

koji je format?

40 x 60 cm

:klap:
Bravo majstore!

samo mi ovaj tatoo na ruci malo neprirodno izgleda, ali ne menja bitno utisak!

Jos se uvek ucim pa.. Slikam tek neke 4 godine, mozda, i jos uvek imam nesuglasica sa formom. No, tek sam nedavno memorisao anatomiju, pa sad mogu vise uraditi iz glave a manje zavisiti od samih modela..

Svaka cast! Nadam se da cemo videti jos tvojih dela :)

Videcemo :D..

mislila sam da je veci format.
koloristichki i proporcionalno mi deluje skroz ok.
ako cemo bash da detaljishemo desna ruka(bez tatoo-a) i lice bi mozda mogi eventualno malko da se dorade.
prvi utisak je ok.

i ako chuh negde da je slika najbolja ako nas ne inpresionira prvi utisak vec kad nam se sve vishe i vishe dopada na prvi, drugi, treci pogled.. i shto je vishe gledamo da nam se vishe dopada.
ja sam vishe u fazonu ili ima fluida ili ga nema.

mislila sam da je veci format.
koloristichki i proporcionalno mi deluje skroz ok.
ako cemo bash da detaljishemo desna ruka(bez tatoo-a) i lice bi mozda mogi eventualno malko da se dorade.
prvi utisak je ok.

i ako chuh negde da je slika najbolja ako nas ne inpresionira prvi utisak vec kad nam se sve vishe i vishe dopada na prvi, drugi, treci pogled.. i shto je vishe gledamo da nam se vishe dopada.
ja sam vishe u fazonu ili ima fluida ili ga nema.

Jasta..

Nego, gde mogu videti nesto od tebe?

A ja sam zahtevannnn :mrgreen:..

Ja pak ne verujem fluidima uvek. Ponekad su me znali zeznuti. Onog dana kada sam poceo shvatati i saznavati vise, onda sam znao vise i ceniti. A to traje.. Da sam ostao pod uticajem istih ne bih obratio paznju na dovoljno toga i bih bio siromasniji. Na svaki nacin :mrgreen:..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back