Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Slažem se Pipi,samo mora da pazi na gradaciju..Ovo bi bilo kao neka vrsta podslikavanja,ali dobro
neka radi polako onoliko koliko može,i koliko vlada tehnikom..Tako je ipak najbolje mislim..
![]()
- - - - - - - - - -
Te su "brzinske" slike, da isprobam nove bojeUcim, jos uvek ucim.

ovi makovi su preuzeli primat tvoje autentičnosti...nastavi tako jer si u startu stvorila svoj - potpis karakterističnosti i prepoznatljivosti
jednodimenzionalnost u tvojim slikama je u neku ruku - prepoznatljivost...nastavi tako

![]()
- - - - - - - - - -
http://oi66.tinypic.com/ncf23a.jpg[/IMG[/SPOILER][/QUOTE]
Hm, premda se pojam ukusa u poslednje vreme donekle srozao, cak ni [I]postmodernisticka relativizacija[/I] umetnosti ne bi ucinila ove slike... dobrim.
O tome nema sumnje. Osim toga, ako pretpostavim da tvoja interesovanja idu ka tradicionalnom, onda, jedna za drugom domine padaju.
Anatomija je neuspesna, kompozicija je neuspesna, boje su abismalne...
Objektvino, slike su lose.
Subektivno mogu biti sta god pozelis. Cak i [I]attack helicopter[/I]. Sasvim licna stvar.
Postoji znanje tamo van... nacini korak u tom pravcu.
Hm, premda se pojam ukusa u poslednje vreme donekle srozao, cak ni postmodernisticka relativizacija umetnosti ne bi ucinila ove slike... dobrim.
O tome nema sumnje. Osim toga, ako pretpostavim da tvoja interesovanja idu ka tradicionalnom, onda, jedna za drugom domine padaju.
Anatomija je neuspesna, kompozicija je neuspesna, boje su abismalne...
Objektvino, slike su lose.
Subektivno mogu biti sta god pozelis. Cak i attack helicopter. Sasvim licna stvar.
Postoji znanje tamo van... nacini korak u tom pravcu.

Dete, mi se ovde igramo i uzivamo dok se igramo. Ovo nije istureno odeljenje Luvra pa sad da se mi tu nesto nadmecemo i umisljamo da je Leonardo mala maca za nas. Naravno da imas pravo na kritiku i da se tripujes da si likovni kriticar ali ako je meni ovo sto ne znam da radim zadovoljstvo, tvoje misljenje nece tu nista promeniti. Malo sam matora da jurim za znanjima tamo vani![]()

Bako... Spram slika pomislih da si dete. Time se objasnjava moja greska. Izvinjavam se![]()