Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam mislio na goblen. Mislio sam na cisto belo platno. Simbioza onih Kuvarice manje zbori i totalno modernih tema.Da, dobra ideja....mada nisam fan goblena, dovoljno je kicasto da bi bilo bas dobro na platnu...
Hvala za pohvalu, kad je od majstora jos je vrednija![]()
Pocastvovan sam tim. Hvala ti!jos bolja ideja. razmislicu kako bi moglo, ako uradim, navodim te kao koautora.

Tehnicki tesko. prvo se radila osnova,sarena a onda bojili crno beli delovi. I to po pet premaza sa smirglanjem izmedju da dobijem glatkocu koju sam zamislio.Eeeee, ova mi je najbolja, kako si upakovao pokret u kutije!
zaista odlicno, i ideja i izrada.
U pregovorima sam za galeriju. Program mi je vec osmisljen. Bend u kom peva moja cera ce izvesti desetak numera. Jos samo da zaokruzim katalog i goste.Obavezno javi kad je izlozba. Rafo cu doci, imace sta da se vidi.
srećnoU pregovorima sam za galeriju. Program mi je vec osmisljen. Bend u kom peva moja cera ce izvesti desetak numera. Jos samo da zaokruzim katalog i goste.
Mislio sam nesto da najavu stampam u formi razglednice tako da moze posle i da se iskoristi.
Naziv izlozbe. Par kvadrata moje duse.