Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, posebno za tvoje radove. Treba ti fotokopija u boji, razredjen drvofiks i pegla. Zalepis sliku licem na drvo, i peglas preko ubrusa. Kad se dobro osusi, pokvasis sve mokrim sundjerom i pazljivo prstima prelazis preko slike kako bi skinuo sav papir. I to je to.

Poslednja izmena:
Ma za moje radove manje vise mi treba i netreba. Prenos moze da se za njih vrsi na mnogo nacina. Indigo dovoljno dobro radi. Nego mi interesantno jer moze da se ukrasava drvo i tako. Meni na onim "engleskim"klipovima jedino nije bas sasvim jasno bilo da li je obicno tutkalo u pitanju il neki drugi lepak(slab sam sa engleskim). Licilo mi na tutkalo,al nisam siguran. Sad je i ta dilema resena. Hvala pipi.:D

Evo jos malo ruku dela mojih.
Naravno tu se na pocetku nasao i jedan duh,cisto da ne remetim kontinuitet.Opet jasen

A nekako tu zapade i skulptura konja u propinjanju.Jeb..em li ga kako se ona tu nadje.:lol:
Doduse,posto sam ja uvek iskren i ovde cu biti,ima greski prilicno.Mada ni procedura nije bila bas ispostovana(radio sam malo preko),pa tako da jos ima mesta za usavrsavanje i to dosta.Al ja nezurim.Polako.U ljubavi i nije bas dobro zuriti,treba sve da ide polako i natenane,a takodje i postepeno.:lol:
Inace je drvo orah.A visine je oko 30-tak cm.

Eto,to je sve od mene za sada.Topli pozdrav svima,a narucito damama kojima ovom prilikom cetitam osmi mart i zelim sve najlepse.Podelio bih im sad i po koji cvet,al ne vredi malo su skucene mogucnosti ovog interneta.:lol:Al moz barem ovako:cvet:

20150214120717-1.jpg

vjerojatno kao i drvene skulpture, barem dijelom
vazno je da nemas crva u drvetu
kapiram da ga mozes u tom smislu preparirati prije slikanja - pogledaj malo po vajarskim tehnologijama ili vidi s nekim duborescom kako oni to rade
sto se same slike tice
ako je akril ne moras nista dodatno premazivat ako ne zelis
mada ima lakova i za akril
ako je ulje nagradno pitanje je sta je ispod, lako ces za lak na kraju

vjerojatno kao i drvene skulpture, barem dijelom
vazno je da nemas crva u drvetu
kapiram da ga mozes u tom smislu preparirati prije slikanja - pogledaj malo po vajarskim tehnologijama ili vidi s nekim duborescom kako oni to rade
sto se same slike tice
ako je akril ne moras nista dodatno premazivat ako ne zelis
mada ima lakova i za akril
ako je ulje nagradno pitanje je sta je ispod, lako ces za lak na kraju

Ulje je u pitanju,a ispod ne znam konkretno sta je,crva uglavnom nema jer je tanko drvo,kad se osusi neki cu lak pa sta bog da... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back