Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A od narkotika pocele oci da mu ispadaju.:lol:
Kad pomenu njega,jednom cu sigurno uraditi par komada Smigola,al cekam da se jos malo izvezbam,da nebi i njemu nesto ispalo. On mi je najzanimljiviji lik u Gospodarima,mislim sa estetsko umetnicke strane. Ima meni jako interesantnu glavu za "tesanje", mislim rad.:D

Slabo ja krijem sta od zanata. Daklem od alata koristim razna dleta koja sam izradjujem jer sam takodje i kovac(kovac nozeva). Rekao bih standardne stvari,mislim alat. A da je umal da zaboravim,imam i jednog "drvenog konja" uz pomoc koga stezem drvo da bih radio obe ruke istovremeno. Takodje moja skalamerja vidjena na netu. E to je sada sve.:)

da kapiram.chini mi se da su tog drvenog jarca nekada zvali...kozlic.
ma super je...ziv dokaz da se chudo moze napraviti i bez mashinske obrade
uz malo strpljenja i vremena...naravno

neko...d'odeljesh ti neku napupelu pionirku
rekoh dvosmisleno :mrgreen:

Hvala.:)
Interesantna ti ova dvosmislenost. A interesantno je i to da su meni zene velika inspiracija u mnogo cemu,a i nekako sam jako vezan za njih,rekao bih prirdno, ali nikako da krenem da radim i njih. Sve neke grdobe,rugobe,cuda neka ,a to najlepse cudo nikako.:lol:

Prihvatam savet. Taman posla da stvar zaj...be zova.:lol:
A sto se enormnog reljefa tice ,najbolji je prirodan reljef,bez preterivanja. Ionako je danas "sasvim prirodno" popularno,pretezno na prvom kanalu.:hahaha:

inspirisano mislima da trebam da krečim :lol:

zid.jpg

Hvala Tol.
U medjuvremenu sam uradio jos jednog,doduse nije samo izlakiran.Drvo je jasen i to jedna cepanica kojeg su jos napale gljivice,meni odlicna kombinacija.Visine je negde oko 15-tak centimetara.

To je to.Topli pozdrav za sve umetnike,a i ostale forumase!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back