Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Јован Крститељ овако, у дрвету? То бих баш волела да видим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ovako u drvetu.Ali moraces da odes na moj profil.Tako je album pod nazivom "Jovan Krstitelj".Probao sam da postavim slike ovde al mi ne ide preko telefona.Takodje zatim i link,al i to zeza.Jbg.Јован Крститељ овако, у дрвету? То бих баш волела да видим.
Da ovako u drvetu.Ali moraces da odes na moj profil.Tako je album pod nazivom "Jovan Krstitelj".Probao sam da postavim slike ovde al mi ne ide preko telefona.Takodje zatim i link,al i to zeza.Jbg.
Isto u drvetu trenutno radim svetog Dimitrija.Poprilicno velika ikona,a ima dosta bogat ram.I nju cu slikati po fazam pa cu postaviti ovde.Tj.gde bude moglo.Nadam se dotle da.cu srediti racunar.Onda ce to biti lako.A ako nebudem,tesko cu moci sve da postavim,a bila bi prava steta ne postaviti sve,kad vec postavljam.
Naravno da nije zlo,pa veci si se sam "osudio"....osuđujem se da pomognem , nadam se da nije zlo - evo tvojih ruku delo :
![]()
![]()
![]()
......odličan rad !

Pa da.Bobi,Bobi.
Nego da ti recem.Ako si i ti upraznjavala cigare dok si crtala,koje je i Bobi jako voleo,boim se da oce zbog toga da crte pobegnu.![]()

))joj....i mene...a nisam čestiti agrarni djelatnik...gle...al se marli zahuktao ko lokomotiva.motivishe me da zasadim konoplju...ko svaki chestiti agrarni delatnik))

И дим ти је шармантан. Видим да си исти пренаглашени лук направила и на коси горе, то је дакле заштитни знак.