Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
wolf_eyes.jpg

Лик одличан. Позадина ми се не допада. Боље би било да је тамна са једне а светла са друге стране, у правцу светлости. Или само благо назначена. Овако је истог " материјала" као и објекат цртежа и одвлачи фокус. Лако се реши гумицом:)
Или је уради до краја горе, по мало гумицом посветли око косе. Вреди додатног труда, леп је рад.

Poslednja izmena:
Interesuje me mišljenje za ovaj crtež:

108055947487940018650695-1.jpg

Sjajno, super urađeno, ali pozadina katastrofalna.;) Vidi: uradi elipsu, šatiraj, i to je to.:)

Evo primjera, iskopao, davno sam objašnjavao kako se crta elipsa: naći polovinu slike, objekta, ukucati dve iglice u gornjem kraju, pa u donjem.
Vezati labav konac, zategnuti olovku i lagano povlačiti, vidi čuda, gotova elipsa:)

Izvinjavam se, zaista. Potpuno sam smetnuo sa uma ovu temu iz razloga sto rad nije moj, vec pripada mojoj drugarici. Pitao za za misljenja zarad nje neophodne su joj kritike. Hvala svima koji su odgovorili, prenecu joj sve kritike.

e do mojega, sad i uglovi usana ne valjaju :rida:
moraću ja nju na plastičnu hirurgiju definitivno :lol:

aj' dalje, šta još nije dobro ? :neutral:

aooo treba da ti stručno objašnjavam? :lol: nisam jaka na rečima, ali ajd da pokušam :D

jagodica i ugao usana su povezani. :) nemaš poznavanje tehniku lica.

fali ti 3 dimenzija tj. fali joj kost i mišić tu pošto nije dobro raspoređen ton.

I ne samo to, nego i veličina uho nije u srazmeri sa veličinom nosa. :rumenko:

i ova devojka nema pojma kako treba da čupa obrve. :zkez:

Poslednja izmena:
aooo treba da ti stručno objašnjavam? :lol: nisam jaka na rečima, ali ajd da pokušam :D

jagodica i ugao usana su povezani. :) nemaš poznavanje tehniku lica.

fali ti 3ca dimenzija tj. fali joj kost i mišić tu pošto nije dobro raspoređen ton.

I ne samo to, nego i veličina uho nije u srazmeri sa veličinom nosa. :rumenko:

i ova devojka nema pojma kako treba da čupa obrve. :zkez:

deder, pokaži neku tvoju tehniku lica što si radila pa me razuveri :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back