Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Interesuje me mišljenje za ovaj crtež:

108055947487940018650695-1.jpg
Odličan je Po, ali mi se pozadina uopšte ne dopada. Ne vidim što ti je trebala .
:)

e, ne znam sto ste svi navalili na tu pozadinu
nije mrtva, ziva je, ima potencijala da se tu neka diskretna igra svjetla napravi
i tako jos naglasi misticnost ili sta vec karaktera
u biti vam smeta ovaj ram gore
njega ubijes tj nastavis tu povrsinu i sve u redu
a portret je skroz super
puno pismeniji i snazniji od gomile stvari na ovoj temi

Govori sta hoces, to pokazuje kakav si sam. To sto ja umesto nje postavljam jeste zato sto ona nije forumas, a ja vec jesam. Ne vidim nista lose u tome da podelim njen rad i zatrazim misljenja, ako je to htela. Niko se nije bunio, izuzev tebe.

Други цртеж изванредан, без замерки. Врагана је у праву, позадина се може дорадити да одговара цртежу, мало још простора светла и сенке и готово. Само је недовршена а то није проблем.

Не фали нам ништа. А ни другарици без нас.
Хвала за лепе речи! Ја лично нисам сасвим задовољна словима и линија ореола ми је мало дрхтава. Следећа ће бити боља

Hvala.:)
Nisu Staroslovenska mitoloska bica.
Dva sa desje strane,veca su takzvani "sumski duhovi", kao i onaj mali skroz levo.Izmedju duhova ,takodje mali,bi trebao biti indjanac.A ostala dva neznam sta su.Sam sam se igrao tako.Odnosno,taj sa sovom je bila vezba za sovu,a glava iznad je nekako sama ispala.Namerno je ovakva.
Kad pomenuste nase bogove imam i slike Jovana Krstitelja koja je u izradi,al me.nesto zeza nemogu da postavim(radim preko telefona).
Pa cu verovatno jednom raditi i Staroslovenske bogove,jer volim nasu tradiciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back