lanavi
Aktivan član
- Poruka
- 1.908
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je ovo Rozmarina beba?

Jurite konji vrani,
po livadi razigrani...
![]()

Hvala Quen, hm, potpis, đeco, đeco, kako nekom vjerovati da nije kopirano (skinuto) sa neta...?Sojo, lijepo...
Terminal, malo ti potpis kvari sliku...![]()

Hvala Quen, hm, potpis, đeco, đeco, kako nekom vjerovati da nije kopirano (skinuto) sa neta...?
Pokušajte da istim potpism sve radove signirate, kako vjerovati i kome vjerovati...![]()

Odlicno je kad je samo potpis problem, hahaha....lepo istaknuti misici i glava,

Da, zamislimo da se Pikaso potpisivao sa: Fritz, Hans ili Fuchs...?Hvala Pipi, živa bila
a vidiš da potpisi umeju da budu glavna kritika kada čo'ek ne veruje svojim očima![]()

Da, zamislimo da se Pikaso potpisivao sa: Fritz, Hans ili Fuchs...?to se ne praktije.
Hajd uzmi gumicu, brisalo, izbriši toga Wolfa i potpiši pravim imenom, ako se stidiš ili ne želiš, može i psedonim ali ne tuđica...
To je dve minute posla, izbrisati, uzeti olovku signirati, skenirati i poslati, važi???![]()

Terminal, divan je konj!
Ejbisidi, welcome back! kiss

posto sam i ja vas, red je 
Zahvalan, ništa naročito, šaranje sa ugljenom, to su moji prvi slikarski koraci, kao klinac u jednoj vodenici brvnari šarao ugljenom sa ognnjišta.
A želja mi je da klincima ukažem na greške, ne pomaže, tvrdoglavi![]()