Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2v180ag.jpg

Hvala Pipi, živa bila :cmok:

a vidiš da potpisi umeju da budu glavna kritika kada čo'ek ne veruje svojim očima :D
Da, zamislimo da se Pikaso potpisivao sa: Fritz, Hans ili Fuchs...?:roll: to se ne praktije.
Hajd uzmi gumicu, brisalo, izbriši toga Wolfa i potpiši pravim imenom, ako se stidiš ili ne želiš, može i psedonim ali ne tuđica...

To je dve minute posla, izbrisati, uzeti olovku signirati, skenirati i poslati, važi???:)

Da, zamislimo da se Pikaso potpisivao sa: Fritz, Hans ili Fuchs...?:roll: to se ne praktije.
Hajd uzmi gumicu, brisalo, izbriši toga Wolfa i potpiši pravim imenom, ako se stidiš ili ne želiš, može i psedonim ali ne tuđica...

To je dve minute posla, izbrisati, uzeti olovku signirati, skenirati i poslati, važi???:)

šta tebe briga kako ću ja da se potpisujem ?
sad ti smeta potpis, ne znaš šta ćeš od muke više pa tražiš manu,
ali žao mi je ne ispunjavam želje, bar ne tvoje
tebi očigledno treba jedan Terminal-forte 1000mg , anti-komplex

terapija: pije se svaki put pre foruma ;)

:bye:

p.s.
ovo sam juče mislio da ti turim, reko ajd, urazumićeš se, ali očigledno da te i dalje ždere gorušica :)

idiote_jedan.jpg

Mali, budi dobar, bez ljutnje.;)

Ništa loše nije čika Sojo mislio, ma može, ne samo Wolf već svako da radi šta hoće, ali priznajmo, dobija se utisak
da mnogi kopiraju, ili šaraju sa podloška. Za što ovo potenciram, ne samo tebi, već to sam više puta "trubio" ne samo na ovoj stranici.

Pre puno godina kada je u Srbiji internet bio pojam, tada sam otkrio dva "akademska slikara" koji su lijepili slike, hvaleći se da su vlastite.
Svaka druga slika imala je drugačiji potpis sa Holandskim, Njemaćkim imenima što je meni zapelo za oko, i na prvu pretragu pronašao sam
mnoštvo slika koje je kopirao...:)

To je povod da su *mutne) te strane kvake, nazovimo, pseudonemi.

Ps, malo čudne proporcije: slika na A4. i poruka na A5, (preklopljen a4). Kao i izobličenja: slika neki blijedi ramboid a format A5. tik pokraj, (poruka) oštra
i pravilnog geom. oblika (neizobličena) Ako je do aparata ili mob. Ja bih slikao iz ptičije (vogelperspektive) perspektive...:)

Ah, komentar, slika bez pozadine djeluje sterilno, kao isječak iz fotosora.

Evo Sojina predloška

Poslednja izmena:
Mislim da mi se nista lepse nije desilo na tom planu.
Setih se da su i meni zamerali potpis. I jeste bio onako deciji, nimalo umetnicki niti zastasujuci. Potrudila se da izmenim pa onda odustala. Takav je kakav je, samo ga pisem sitnije i stidljivije, eto, da ugodim svima.

Inace, evo sad kada je postavljen i predlozak konja mogu da ti kazem da mi se dopadaju izmene koje si napravio, polozaj nogu i tela daje utisak da konj trci ka nama, da ce istrcati sa papira svaki cas. Veoma efektno, bravo!

zaista nije mala stvar da ti rad bude izložen do daljneg koji će na hiljade ljudi videti,
mnogi će se i zapitati ko je bio umetnik, a san svakog stvaralaca je da mu delo bude viđeno, i poznato
a ti si ovim to i ostvarila i to dugoročno :)

a čuj, oduvek sam imao škrabopis, u školi sam bio još i gori, šta da radim, to je moje i pa makar se potpisivao
i sa otiskom prsta :D
Wolf - potpisom sam se oduvek potpisivao, jedino što ne mogu po pravnim dokumentima inače bih i tamo pisao Wolf :D

konjče sam radio nekih petnaestak sati u efektivi u vremenskim intervalima u zavisnosti kada sam imao vremena
jako puno strpljenja, pažnje i grafita sam potrošio na ovo moje magare :)

Zahvalan, ništa naročito, šaranje sa ugljenom, to su moji prvi slikarski koraci, kao klinac u jednoj vodenici brvnari šarao ugljenom sa ognnjišta.
A želja mi je da klincima ukažem na greške, ne pomaže, tvrdoglavi:)

Terminal, divan je konj!
Ejbisidi, welcome back! kiss

Hvala Snow Queen :)

Evo ja sam povredila desnu ruku, ali pocela sam da radim i mogu vam reci da nije lako, bas brljam... evo sada radim jedan portret (izmedju ostalog) koji je totalna zbrljan tako da mozete da me kritikujete :) posto sam i ja vas, red je :)

jednu stranu lica sam uradila bolje, drugu sam totalno ubrljala i digla boju, pa je sada suvise svetla, inace treba da bude tamnija, moracu da udjem sa novim slojem boje

evo cela i bolja strana licaPogledajte prilog 339644
Pogledajte prilog 339645

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back