Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slobodno i da se malo vlakna vide...ja bih tu dodala od gore koji tanak kanapčić( ufuran u beli poliakril ..drvofix..da se ukruti-pa nalepila oko otvora, mislim da bi drvofix i to zalepio..ili čak super lepak..onako tanko čačkalicom nanet ( ali tek 1.-2 kom da budu kao lajt motivna gornjoj ili donjoj ivici) a iza možeš da staviš nešto da svetluca :)

prva ikona.jpg

Prva ikona Sv.Petar i Sv.Pavle

Фино. Ја бих само, без обзира како је на фотографији, ставила мали одсјај у зеницу левог ока, овако је дошло мало као рупа. Додуше ако јеси ставила а не види се овако на фотки, опрости на замерци! Иначе, све остало је више него супер.

a da uradiš novu?..evo jedne ideje..pa smisli :)

( mada i ova ima grešku...mora da postoji senka devojčice u pozadini...no.."zabašurila sam-da može da prodje " :)

rs508n.jpg

Poslednja izmena:
Tol, nije loše, samo mi sada lice deluje šire nego što jeste. Ali razumem šta si htela reći ;)

Evo fotografije.

Pogledajte prilog 327382

Pogledajte prilog 327383

dobro..sve može senkama da se "skupi".....ja nisam imala pravu sliku devojčice...
a, u stvari NE MORA da se prenese sve(ambijent) baš kao na slici...
vidiš li kako ona belina na osvetljenoj strani lica (crno-bela fora) daje nežnost samom licu

milina za akvarel...ako me bude htelo vreme(kad tad) uradiću akvarel..mnogo lepo dete za "rad"

mogla si da je postaviš da je svi slikamo..bila bi dobra fora :)
no..ne treba stati na jednom portretu...recimo da si je radila na crnom paspartu kartonu..sa kredama ( pastelima- fora negativa)
ili da si na toniranom papiru uradila sa sepijom(nijanse krede, pastel štapići ili pastel olovke)..ili na 200 gr akvarel papiru (sitnozrnastom) da si uradila-

probala sa HB, 2B, 4B i gumicom da izvlačiš pramenove...ma ima milion fora za crtanje.. pa tuševi(uz četkicu i vodu)...ма, moraš uraditi još koji put :)

milina za akvarel...ako me bude htelo vreme(kad tad) uradiću akvarel..mnogo lepo dete za "rad"

mogla si da je postaviš da je svi slikamo..bila bi dobra fora :)
no..ne treba stati na jednom portretu...recimo da si je radila na crnom paspartu kartonu..sa kredama ( pastelima- fora negativa)
ili da si na toniranom papiru uradila sa sepijom(nijanse krede, pastel štapići ili pastel olovke)..ili na 200 gr akvarel papiru (sitnozrnastom) da si uradila-

probala sa HB, 2B, 4B i gumicom da izvlačiš pramenove...ma ima milion fora za crtanje.. pa tuševi(uz četkicu i vodu)...ма, moraš uraditi još koji put :)

mogla si ovo, mogla si ono...:zcepanje:

pa ja imam neke obične bezveze papire, izvučem iz štampača i jednu crnu i jednu narandžastu pastelnu bojicu, jednu rozu i jednu belu pastelnu kredu neku. To je sve što imam od pribora :D

Dobro, imam i HB olovku :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back