Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
brčkaju se noge, ne plaši se zmija (tri su na slici :) )
Zmija i sova su suprotnosti, i jedna i druga simbolišu mudrost, ali mudrost različite vrste i različitog porekla.
I sova lovi zmije.

A đevojka je neutralna. :)
Meni izgleda ko da sova ide na devojku :)
zmija je "doktor" tj. simbol za lekove i ako znas da govoris jezik zmija one daju savete kako da se lecis
svejedno zmije se treba plasiti i traziti je samo u slucaju potrebe
Devojka nikako ne moze da bude neutralna kada tako gleda u vodu, koja je u boji!
hej, pa ti treba da se jos malo iznanaliziras :D

- - - - - - - - - -

:lol: takođe...ali najgore mi je što i šiške nekako umrljam.......ali budu kul :D

Sve zavisi koliko to cesto radite. Ako svakodnevno slikate trujete se najgore na taj nacin. Od kada mi je i mladje dete krenulo u skolicu i imam redovno radno vreme koje uglavnom provodim crtajuci i slikajuci u nedigitalnoj varijanti (nekim danima radim i digitalne ilustracije)... nikako bez zastite, cak se trudim da radim napolju u dvoristu da ne ostavljam nista da preko vazduha ode u sredinu u kojoj borave moja deca.

Poslednja izmena:
10277745_10203789959691735_3259624930470608463_n.jpg

ovako to izgleda kad ja mackam! :)

Hvala vam na lepim recima i podrsci :) mnogo mi je drago da vam se svidja, nisam stigal samo ranije da se zahvalim jer sam imala neki projekat, a klijentu se zuri :( i obecao je bonus ako bude gotovo do cetvrtka...

Aaa... Sanja, tvoj pun mesec... htela sam da pisem nesto o punom mesecu. Samo da zavrsim ovaj projekat, al mi se spava od ovog projekta, uzasno mi se ne radi. A moram! Istina... covek je platio taj projekat jos krajem 2012! :/ i jos uvek nije zavrseno, ali ne mojom krivicom

Hvala :)

metar puta osamdeset platno.
I uoči vodoravnu crtu u donjem desnom delu.

To ti se moje dete saplelo noseći laptop i drmnulo laptopom u sliku napravivši rez :sad2:

(onomad sam pitala kako da se to zakrpi - dobila korisne savete, još nisam zakrpila :roll: )

break on through to the other side...па сам наслов просто захтева да слика има прорез! Немој га ни крпити, нагласи га, облепи и прогласи за намеран моменат...ладно можеш, потпуно је у контексту...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back