Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav za sve.Dugo nisma radio ista,pa evo konacno i zavrsih jedan noz.Temu sam postavio ovde jer po izgledu noza mislim da ovde pripada.
A evo i slika pa prosudite i sami.

Eto to je sve.Nadam se da je dovoljno umetnici.:D
Inace slike procesa izrade samo futrole mozete viseti na mojoj faceo book stranici.Mislim da nije dozvoljeno stavljati javno linkove.Pa tako ako nekog slucajno interesuje moze mi poslati poruku i ja cu mu poslati link.
Eto toliko.
Veliki pozdrav svima!
Zlatko

Poslednja izmena od moderatora:
tellier.jpg

ovo kopiram :D brljam nesto, mislim ;)

Eto to je sve.Nadam se da je dovoljno umetnici.:D
Inace slike procesa izrade samo futrole mozete viseti na mojoj facebook stranici.Mislim da nije dozvoljeno stavljati javno linkove.Pa tako ako nekog slucajno interesuje moze mi poslati poruku i ja cu mu poslati link.
Eto toliko.
Veliki pozdrav svima!
Zlatko

Mislim da se ne mogu stavljati linkovi na druge forume, ali da na fb mogu, al nisam sigurna, pitaj modove.
(uostalom, imaš opciju stavljanja linkova, ne znam zašto bi je bilo ako linkovi generalno nisu dozvoljeni)

Od kog je drveta drška noža?

Nije dozvoljeno promovisanje..u tome je fazon..

Fino reče čovjek, imate pp za više informacija :)

P.S. Zlatane, morala sam prespojiti temu ovdje, jer, šta bi bilo kad bismo svi pravili nove teme kad nešto novo naslikamo/napravimo. :lol:

Ma ok Baaanzaaji,to je bila moja navika.Na drugim forumima tako radim,pa sam reflesivno i ovde postavio temu.
Drska je od oraha i jasena,a izmedju bakar.Na pocetku seciva ,kao granicnik je mesingana plocica.

stidim se ko malo dijete! :)

lose izgleda, ja sam pocetnik.... nisam radila dugo.... cekaj da malo uznapreduje, mozda se i usudim! :)

Hajde, nemoj se plašiti, ovdje samo možeš dobiti podršku i savjete.. :)

uopšte ne izgleda loše, mislim da je banzi pitala pipiku, njeno je ander konstrakšn

Njoj, Snow Queen,sam rekla jer je postavila djelo u koje gleda, a ne svoje djelo...pa reko da vidimo kako joj ide :D

Poslednja izmena:
A ja sam mislila da si mene pitala Banzaji, no nebitno... :)

Imam i ja Sv. Djordja Kapadohijskog under construction 2! :)

Samo da naucim kako se postavljaju slike i da prebacim neke iz telefona pa vam saljem neke svoje crteze.

Zlatane, noz je predivan!

:bye:

Poslednja izmena:
parcheresize.jpg

ovo svoje djelo obozavam posto stalno kopiram, a ovo je Autorski rad ;)

- - - - - - - - - -

09062012081.jpg

ovdje se mnoooogo brisalooo :)

ček, pa ti si ovo postovala i nekad ranije, sećam se tih radova.
Ako ne se ne varam, za ruke sam ti ja davala primedbe :mrgreen:
(znam da sam nekom stavljala primedbe na ruke)

Sad mi je baš ok :)

za ovaj autorski sam ti prošli put rekla da mi se najviše sviđa :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back