Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Sve mi se sviđa...od slike do crvenog miljea 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala ti na komentaru. Mnogo mi znači tvoje mišljenje i drugih, naravno. Radim sa četkicom, tek ponegde sa špahnom. Fotka je loša, slikana noću i s mobilnim, ništa goreIzvini Estler nisam video poruku. Da taj nacin ucenja je najdelotvorni i najbrzi. Nisam nikada cuo za njega
.Sad ga pogledao na YT.Meni je to isto ko Bob Ross.Jesi gledala njega? Ima da se skine na netu. Radis sa spahlom ili cetkicom? Svaka cast prilicno dobro,samo je losa fotka.Treba da uslikas ravno i bez blica,najbolje dnevno svetlo,ali ne direktno da se odbija od slike.
. Hvala na savetu. Gledala sam Bob Rossa isto rade. Pogledaj Igoraa Saharova ako nisi, čovek pleše po platnu špahnom, milina jedna gledati ga. Pogledaj Igoraa Saharova ako nisi, čovek pleše po platnu špahnom, milina jedna gledati ga.

Ti Sanja znas da se meni jako dopadaju tvoje slike... ne valja ni položaj desnog dlana .. moram to da menjam ..

Pa dobro, al to ne menja činjenicu da ta šaka ne valja![]()

Meni je najbolja dole desno,ritam,ravnoteza ,smer ptica opravdava polozaj zenske figure
Hahah ti i glasanje napravila.
To se zove posvećenost!![]()

taj je smer isti i na prvoj slici (gore levo) ali je slabiji kontrast ptica u odnosu na pozadinu,
znam da je figura ista, i o kontrastu ptica se i radi