Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvini Estler nisam video poruku :rumenko: . Da taj nacin ucenja je najdelotvorni i najbrzi. Nisam nikada cuo za njega :) .Sad ga pogledao na YT.Meni je to isto ko Bob Ross.Jesi gledala njega? Ima da se skine na netu. Radis sa spahlom ili cetkicom? Svaka cast prilicno dobro,samo je losa fotka.Treba da uslikas ravno i bez blica,najbolje dnevno svetlo,ali ne direktno da se odbija od slike.
Hvala ti na komentaru. Mnogo mi znači tvoje mišljenje i drugih, naravno. Radim sa četkicom, tek ponegde sa špahnom. Fotka je loša, slikana noću i s mobilnim, ništa gore :). Hvala na savetu. Gledala sam Bob Rossa isto rade. Pogledaj Igoraa Saharova ako nisi, čovek pleše po platnu špahnom, milina jedna gledati ga.

Ne to je moja omiljena slika..nije mi nestalo inspiracije, upravo izbija nova energija iz mene....to uvek mora da se malo krcka pa kad prekipi cuvaj se ko moze..smanji je malo ako ti nije tesko.:heart:

počela sam nešto da mrljobrljam.
Prosto me vuklo da udenem ptičice, sad mi se čini da umesto njih treba da bude nešto drugo, recimo, neki veliki beli oblak sa vrtlogom snega unutra, ili tako nešto.

Al eto.

Boja na fotografiji ne odgovara baš onome kako je u reali. Življe su boje u rl.

Untitled-1.jpg

Meni je najbolja dole desno,ritam,ravnoteza ,smer ptica opravdava polozaj zenske figure

taj je smer isti i na prvoj slici (gore levo) ali je slabiji kontrast ptica u odnosu na pozadinu, pa valjda to ne dolazi toliko do izražaja.
Razmotriću ja i tu varijantu.

Hahah ti i glasanje napravila. :D
To se zove posvećenost! :lol:

Ne, to se zove zajebancija :mrgreen:
Kažem ja: da glasaju, pa kako izglasaju, tako ću da izmenim.

A možda i ne.

:manikir:

Za gornju sliku definitivno glasam za donje desno reshenje, ptice daju poentu slici a u skladu su sa ostakom slike, ali zato glasam da se gornji desni oblak nakalemi na donju sliku, tu je potpuno u kontekstu drame koja se odigrava i tu bi dalo ravnotezu i podvuklo bi atmosferu slike. Ako se ja neshto pitam tu kao shto se jelte ne pitam. :D Obe slike su dobre, doradi i drugu shaku da odgovara desnoj preradjenoj. Veoma mi se dopada bajkovitost koju postizesh detaljima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back