Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ипак морам
![]()

ипак морам
![]()
.. ja ti neću reći .. lep rad ..
.. znaš mene .. što na umu to na drumu ..
.. dakle .. pa .. yebala ga ti .. zar ti je potpis važniji od samog crteža ..?
.. po levoj ruci se vidi da nemaš problem s crtanjem ruku .. zašto si desnu ostavila tako jadnu .. i sakatu ..?
.. hajd da cipela nije završena .. ali .. ova gotova i osenčena cipela je baš ružan kontrast spram .. pur invizibl hend ..
.. inače mi je ok ..
.. baš mi se dopada kako je urađena ova ruka koje ima ..
Sviđa mi se, zaboravi torzo desne ruke, zar mora biti i ruka kad se vidi da je vrsta studije, barataš ti dobro anatomijom, super...!
Najgore je komentirati nepostojeće, dakle sad bi trebao da komentarišem glavu, frizuru, ili usne,ne ide, ponekad preterujemo.
.. da li je siguran i da zna šta je torzo ..hm.....da li ste sigurni da znate sta je studija?
Najgore je komentirati nepostojeće, dakle sad bi trebao da komentarišem glavu, frizuru, ili usne,ne ide, ponekad preterujemo.
.. haus i konji su mi odlični .. nemam zamerki .. dapače .. sve pohvale ..
.. kod trećeg crteža odlično odrađena kosa .. mada mi je tematika .. ja sam žena na seks spremna .. kako to da kažem ..? .. pa .. prosto me ne oduševljava .. ta tematika ..
.. isto što se tiče fudbalera .. izbor teme me ne oduševljava .. ali dobro .. to je ono realno pitanje ukusa ..
..ja jadničak svo vreme svaki rad hvalim , jer zaista su meni lepi .. da nešto naslikam ili nacrtam slobodnom rukom , taman posla ... ti Sanja oplete po takvim komentarima i ja se postideh ... i taman sam pomislio da od tebe zatražim lekcije iz adekvatne i elokventne kritike , kad videh ovo -- prepričavaš šta je tvom oko i telu potrebno; pa stoga zaključuješ šta je umetnički vredno, dopadljivo i korisno ..
Ne znam tacne dimenzije, ali dosta je velik, ima sigurno oko 1m 2.
ovo je u toku rada 
.. ja ti neću reći .. lep rad ..
.. znaš mene .. što na umu to na drumu ..
.. dakle .. pa .. yebala ga ti .. zar ti je potpis važniji od samog crteža ..?
.. po levoj ruci se vidi da nemaš problem s crtanjem ruku .. zašto si desnu ostavila tako jadnu .. i sakatu ..?
.. hajd da cipela nije završena .. ali .. ova gotova i osenčena cipela je baš ružan kontrast spram .. pur invizibl hend ..
.. inače mi je ok ..
.. baš mi se dopada kako je urađena ova ruka koje ima ..

uze mi rec iz usta.
Ako crez vec staje nisi trebala da joj pojedes ruku,.. a ni glavu. Onda si sve trebala da ovecas
Kompozicijski nije najsrecnije resenje

ja sam bas tela bez glave, a ruku nisam mogla pa to ti je![]()
ne idem ja u skolu za to, moram jos mnooogo da ucim
![]()
jos si kamuflirala potpisom 

е па рука ме је зајебавала једно сат времена, ено види се колко је измpљано, па сам се на крају само потписала![]()
Sviđa mi se, zaboravi torzo desne ruke, zar mora biti i ruka kad se vidi da je vrsta studije, barataš ti dobro anatomijom, super...!
.. ali .. da je ostalo makar i loše nacrtano .. mogli smo videti u čemu je greška ..
.. možda je nešto banalno .. što ti je prosto promaklo da uočiš .. pa ti dobro dođe da neko drugi uoči umesto tebe ..
.. nekad čoveku tako rešenje stoji ispred nosa .. a on ne vidi .. jer očekuje nešto komplikovanije ..

http://s7.****************/images/120301/iocbyc5f.jpg
Bože, Boško šta ti je ovo, nije torzo, ne, nemam pojma...Ali je olovka i ugalj.
http://s7.****************/images/120301/iocbyc5f.jpg