Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ипак морам :rumenko:
olga108.jpg
Opet izgužvan papir ccccc :lol:
:ok:

ипак морам :rumenko:
olga108.jpg

.. ja ti neću reći .. lep rad ..
.. znaš mene .. što na umu to na drumu ..

.. dakle .. pa .. yebala ga ti .. zar ti je potpis važniji od samog crteža ..?
.. po levoj ruci se vidi da nemaš problem s crtanjem ruku .. zašto si desnu ostavila tako jadnu .. i sakatu ..?

.. hajd da cipela nije završena .. ali .. ova gotova i osenčena cipela je baš ružan kontrast spram .. pur invizibl hend ..

.. inače mi je ok ..
.. baš mi se dopada kako je urađena ova ruka koje ima ..

Opet se igrao se sa gipsom, garderoba, (štuk) tehnika...;) Pa probujte, njet tak trudno.:D

1. Pripremiti šablon za izvlačenje, modeliranje, gipsanih profila.
2. Na zidu nacrtati željeni oblik i veličinu (garderobe) ...
3. Izrezati tepih, postaviti na lepljivu traku koja je obostrano premazana (doppelkleberband).
4. Lepilom za gips postaviti profil-letve od gipsa.
5. - 6. Lakirati.
7. Montirati kuke za vešanje...
8. U uglove postaviti ukrasni kanap.

http://s14.****************/images/120301/atlybhtp.jpg

.. po levoj ruci se vidi da nemaš problem s crtanjem ruku .. zašto si desnu ostavila tako jadnu .. i sakatu ..?

.. hajd da cipela nije završena .. ali .. ova gotova i osenčena cipela je baš ružan kontrast spram .. pur invizibl hend ..

.. inače mi je ok ..

uze mi rec iz usta.
Ako crez vec staje nisi trebala da joj pojedes ruku,.. a ni glavu. Onda si sve trebala da ovecas
Kompozicijski nije najsrecnije resenje

"Торзо је анатомски назив за горњи део људског тела, са изузетком главе и удова. Торзо, такође, укључује у себе груди, леђа и абдомен."

395px-Grays_Anatomy_image1219.gif

...ovako slove, bajagi neki stručnjaci ..

Najgore je komentirati nepostojeće, dakle sad bi trebao da komentarišem glavu, frizuru, ili usne,:D ne ide, ponekad preterujemo.

.. ne .. najgore su dve stvari ..
.. najpre .. na svaki rad lupati komentar .. lepo .. odlično ..
.. to je znak da ne postoji nikakav kriterijum .. pa je komentar bezvredan ..
.. druga najgora stvar je .. da ne dobiješ nikakav komentar .. to znači da rad nije zavredio da se na njega troši komentar ..

.. ima neki film s liz tejlor .. rapsodija ..
.. i tu liz dolazi na audiciju kod nekog maestra klavira ..
.. dok ona svira .. ispred čeka neki momak ..
.. liz završava .. maestro je prati .. uz rukoljub .. kaže .. lepo ste svirali ..
.. ulazi onaj momak .. i maestro ga prekida svaki čas .. te ne valja ovo .. te popravi ono .. te obrati pažnju na to tu .. te .. pokušaj ovo ovako ..
.. mali ljutito ustaje .. kaže .. što mi odmah ne kažete da ja nisam za ovo .. nego me maltretirate svojim arogantnim kritikama ..

.. a maestro mu kaže .. mladiću .. ja ne trošim svoje kritike na one koji ne vrede .. njima samo kažem da je .. lepo .. i pozdravim se ..

.. haus i konji su mi odlični .. nemam zamerki .. dapače .. sve pohvale ..
.. kod trećeg crteža odlično odrađena kosa .. mada mi je tematika .. ja sam žena na seks spremna .. kako to da kažem ..? .. pa .. prosto me ne oduševljava .. ta tematika ..
.. isto što se tiče fudbalera .. izbor teme me ne oduševljava .. ali dobro .. to je ono realno pitanje ukusa ..

..ja jadničak svo vreme svaki rad hvalim , jer zaista su meni lepi .. da nešto naslikam ili nacrtam slobodnom rukom , taman posla ... ti Sanja oplete po takvim komentarima i ja se postideh ... i taman sam pomislio da od tebe zatražim lekcije iz adekvatne i elokventne kritike , kad videh ovo -- prepričavaš šta je tvom oko i telu potrebno; pa stoga zaključuješ šta je umetnički vredno, dopadljivo i korisno ...možda ti više odgovara skicen blok zvani " zadovoljstvo koje drži stvari zajedno " ... sad se razočarah i neznam šta da radim u vezi te moje bez kriterijuma aplauderske situacije..

Poslednja izmena:
..ja jadničak svo vreme svaki rad hvalim , jer zaista su meni lepi .. da nešto naslikam ili nacrtam slobodnom rukom , taman posla ... ti Sanja oplete po takvim komentarima i ja se postideh ... i taman sam pomislio da od tebe zatražim lekcije iz adekvatne i elokventne kritike , kad videh ovo -- prepričavaš šta je tvom oko i telu potrebno; pa stoga zaključuješ šta je umetnički vredno, dopadljivo i korisno ..

.. nigde nisam zaključivala šta je umetnički lepo i dopadljivo ..
.. naprotiv .. upravo sam naglasila da pričam sasvim subjektivno .. da je to što se meni tematika ne dopada stvar mog ukusa .. a ne manje vrednosti rada ..
.. i to je realno pitanje ukusa ..

.. kod olginog nezavršenog crteža to nije pitanje ukusa .. nego realne manjkavosti rada .. (.. koji ima potencijal da bude odličan ..)

Poslednja izmena:
da ne ispadne da ja uvek nesto sabotiram...
ovo je mozaik od zimus, koji je uradjen u rekordnom roku.
stukli smo ga za manje od nedelju dana.
imali smo uzasno kratak rok, ali smo se junacki izborili :) Ne znam tacne dimenzije, ali dosta je velik, ima sigurno oko 1m 2.
inace je radjen za amvon u crkvi (krug na sred crkve na kom stoji svestenik kad se obraca narodu,.. ili kad se citaju poslanice, ili dela apostolska.... ili..... ma mislim da znate na sta mislim ) :)

423219_3290245013311_1183312243_33399924_1845139641_n.jpg

405435_3290249973435_1183312243_33399927_1151422824_n.jpg

432201_3290283614276_1183312243_33399934_905329332_n.jpg

Narucioc je hteo jednostavnu i svedenu formu u par boja.

Izvinjavam se sto su fotke malo tamo-malo vamo....

- nedostaje jos fotografija izlivenog mozaika..

to mogu naknadno da ubacim :) ovo je u toku rada :)

Poslednja izmena:
Generalno bih zamolila ucesnike teme "Mojih ruku delo" da budu malo konstruktivniji u komentarisanju radova.
Ako vam se rad jako dopao obrazlozite razlog zbog cega je to tako,... ili kakvo je vase vidjenje ili dozivljaj tog rada...
ako vec zelite da ucestvijete u diskusiji.

.. inače mi je ok ..

е па рука ме је зајебавала једно сат времена, ено види се колко је измpљано, па сам се на крају само потписала :lol:

ja sam bas tela bez glave, a ruku nisam mogla pa to ti je :mrgreen:
ne idem ja u skolu za to, moram jos mnooogo da ucim :mrgreen:
:kiss:

e ako hoces da bude bas taj fazon bez glave onda samo povecas ceo crtez.
generalno je kod svakog crteza ili slike jako bitno da se uklapa kompozicijski...
malo se ne stima da odjednom nestanu glava i saka. Za saku je bas izvaljeno :lol: jos si kamuflirala potpisom
.
Ali opet simpaticno :)

ali svi ste sjajni, tu nema sta :)

е па рука ме је зајебавала једно сат времена, ено види се колко је измpљано, па сам се на крају само потписала :lol:

.. ali .. da je ostalo makar i loše nacrtano .. mogli smo videti u čemu je greška ..
.. možda je nešto banalno .. što ti je prosto promaklo da uočiš .. pa ti dobro dođe da neko drugi uoči umesto tebe ..
.. nekad čoveku tako rešenje stoji ispred nosa .. a on ne vidi .. jer očekuje nešto komplikovanije ..

.. ali .. da je ostalo makar i loše nacrtano .. mogli smo videti u čemu je greška ..
.. možda je nešto banalno .. što ti je prosto promaklo da uočiš .. pa ti dobro dođe da neko drugi uoči umesto tebe ..
.. nekad čoveku tako rešenje stoji ispred nosa .. a on ne vidi .. jer očekuje nešto komplikovanije ..

za naravoucenije, crtacu sve majke mi :lol:
al sam nekako pomerila celu nogu i doope, pa nisam mogla da vidim kako tacno da nacrtam :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back