sanja*
Drevna Kornjača
- Poruka
- 8.705
Biraj, hoces levu ili desnu?![]()
.. kako bre da bira ..?
.. pa jel može da ima dve leve ..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biraj, hoces levu ili desnu?![]()
Otisao je House, za balonce domaceg vina...
Evo jos par...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)).. kako bre da bira ..?
.. pa jel može da ima dve leve ..?

.....to su leva i desna. pogledaj placeve.

.. ovo nisu ruke iste osobe ..?
.. nigde nisam napisala da su dve leve ..Ha, "dve leve" pod hitno uključiti kriminalističku službu, bolje rečeno stručnjaka za daktiloskopiju.![]()
ипак морам
![]()
Minimalno, vara te projekcija, moglo bi se reći i (ortogonalna projekcija) postavi ruke u oslikani položaj posmatraj iz ugla od prilike 45¨ ..... nigde nisam napisala da su dve leve ..
.. a čini mi se da je desna znatno manja .. zato sam pitala ..
Nije nepoznato, Ti si još osnovna ili?.. ortogonalna projekcija .. torzo .. studija ..
.. ti baš voliš nepoznate reči ..![]()
Ovo je primjer nepoznavanja anatomije, sa isprikom "nedovršeno" ajd koriguj pa se javi..... nego .. ajmo virdž .. i deni .. i ovaj .. kak se zove ..pinturičio ..
.. dolazi li moler još ..?
.. i tako .. hajmo predloge ..
.. dakle .. krenula sam s ovim .. slojevitim .. slikanjem ..
.. pa stala ..
.. sad mi se čini da bi trebalo da mu drmnem preko kože neku .. providnu umbru .. ili tako nešto ..
.. posle će dorađujem ove oči usta .. uho grlo nos ..
.. nego me sad samo zanima predlog nijanse ..
.. a skice evo ..:
![]()
Ovo je primjer nepoznavanja anatomije, sa isprikom "nedovršeno" ajd koriguj pa se javi...

Prvo, ovo jeste nedovršen rad.Ovo je primjer nepoznavanja anatomije, sa isprikom "nedovršeno" ajd koriguj pa se javi...
.. možda je čoek s urođenim deformitetom .. ko ona tvoja ruka ..
.. a šta kažeš .. kakva mi je ortogonalna projekcija pozadine ..? .. moraš da priznaš .. torzo ove ruke mi je prilično .. studiozan ..![]()

.. a ne znam dal si primetila .. da se i čuperci uzajamno ortogonalno projektuju ..?
.. a ne znam dal si primetila .. da se i čuperci uzajamno ortogonalno projektuju ..?
Joj nisam...skrenuo mi pažnju torzo ruke, mogla bi ga malo više osjenčiti..
.. to to .. i da doteram profil anfasa ..

.. nego .. ajmo virdž .. i deni .. i ovaj .. kak se zove ..pinturičio ..
.. dolazi li moler još ..?
.. i tako .. hajmo predloge ..
.. dakle .. krenula sam s ovim .. slojevitim .. slikanjem ..
.. pa stala ..
.. sad mi se čini da bi trebalo da mu drmnem preko kože neku .. providnu umbru .. ili tako nešto ..
.. nego me sad samo zanima predlog nijanse ..
.. a skice evo ..:
![]()

ja bih ga bez blama ostavila baš tako....
stilski me jako podseća na moju rodjaku koja studira na Minhenskoj akademiji![]()

I jaaaaaaaaa, dodao bih, i još jednom nabrojao šta sve nedostaje i šta treba da uradim
Ah, naziv; "Gadafi ranjen u ruku i glavu", ma šta pričam, nabrojane su sve rane.
Autopsija, (obdukcija) pokazala ubistvo tupim predmetom, izražene mrtvačke pjege na licu, itd.![]()
...
Original postavio VIRGINIJA Pogledaj poruku
ja bih ga bez blama ostavila baš tako....
stilski me jako podseća na moju rodjaku koja studira na Minhenskoj akademiji
Ovo je odličan rad koji je prvenstveno koloristički dočarao sve ono što ti nabrajaš da nema...
. sad mi se čini da bi trebalo da mu drmnem preko kože neku .. providnu umbru .. ili tako nešto .