Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da se usudim onako napamet /mislim na mikelanđelovog "roba"/
mislim da nos, kao i podbradak, bi trebalo da se vide više odozdo što bi možda opravdalo skraćenje čela... ovako izgleda kao neko ko je imao baš baš nisko čelo...

da se usudim onako napamet /mislim na mikelanđelovog "roba"/
mislim da nos, kao i podbradak, bi trebalo da se vide više odozdo što bi možda opravdalo skraćenje čela... ovako izgleda kao neko ko je imao baš baš nisko čelo...

...mozda sam ga tu malo zakinuo :) al ono, prvi put sam ga radio, valjda ce sledeci put biti bolje...inace svaki komentar mi je nbitan, mozda vi vidite nesto sto sam ja prevideo tako da samo moze da mi koristi...hvala tebi u svakom slucaju...

wow, kakva Maca!
Stvarno sam impresionirana tvojim crtanjem, ali ja opet uopste ne vidim tebe u tim slikama... Toliko si detaljan da mi se stalno namece pitanje, spontano u glavi onako... svaki put kad vidim neko tvoje delo: Sta tebi fali bre?! Nemoj da mi odgovoris, nego samo hocu da kazem, treba da nastavis da radis na svojoj licnosti, ne samo na crtanju.

Kad smo vec kod rada na sebi, ja cu sada da okacim jednu moju tako jako ljubavnu sliku. Uspela sam da vrlo precizno zabelezim tacno moje stanje duha i tela :) Vrlo je malih dimenzija 18x24cm, akrilnim bojama radjeno, na papiru Hahnemuehle 230g sa teksturom platna... To je jedan novi papir koji sam kupila i totalno sam se odusevila, prakticno zaljubila u njegovu teksturu i tako hitno odlucila da ga ispitam da prakticno i nisam planirala da napravim nesto sto ce mi se bas toliko dopasti da mi je sad krivo sto je tako malih dimenzija.

E, sad samo jos da je fotografisem :)

Poslednja izmena:
Narasimha i Sharabha
Sharabha___Narasimha_by_Silni.jpg

izvinjavam se zbog formata :D
ako treba smanit ću
dobra ilustracija
ali boje nisu dobre

blogger with a cause
Stvarno sam impresionirana tvojim crtanjem, ali ja opet uopste ne vidim tebe u tim slikama...

I'm invisible ! ;)
Nazalost, moja licnost je vec izgradjena, bilo lose ili dobro! Kasno mi je malo. Ja sam dobar deo zivota prevalio preko ledja i naucio sta je dobronamerna a sta zlonamerna kritika :)
Ima tu na forumu par ljudi koji mogu da kazu kako izgleda dobronamerna konstruktivna kritika. Obicno je posaljem na pp ako traze, pa tu razmenimo misljenja...

blogger with a cause
Stvarno sam impresionirana tvojim crtanjem, ali ja opet uopste ne vidim tebe u tim slikama...

I'm invisible ! ;)
Nazalost, moja licnost je vec izgradjena, bilo lose ili dobro! Kasno mi je malo. Ja sam dobar deo zivota prevalio preko ledja i naucio sta je dobronamerna a sta zlonamerna kritika :)
Ima tu na forumu par ljudi koji mogu da kazu kako izgleda dobronamerna konstruktivna kritika. Obicno je posaljem na pp ako traze, pa tu razmenimo misljenja...

Au, pa ja tebe nisam kritikovala! Rekla sam da su tvoju radovi impresivni. To sto sam rekla da ti nesto fali... pa to opet ne treba tumaciti van konteksta (mog, koji ne poznajes). Nisam mislila da si ti neizgradjena licnost, ili losa ili dobra, nego da ... ma meni nije cilj da ulazim u neke emotivne rasprave na forumu, niti da se pravdam. Nisam rekla nista lose i to je to...

Ni sa kim se ne dopisujem na forumu, za mene je to cist gubitak vremena, to je ulaganje u prazno... ovo je virtuelni svet i ja ne zivim u njemu.

ljudi,
ovo komentarisanje i kritikovanje tudjih radova postaje muchno

ili budite konstruktivni u izlaganju svojih predloga i sugestija,
i prihvatajte kritiku dobronamerno bez sujete

ili cu ozbiljno da uradim neshto po tom pitanju,
dok cela stvar nije otishla predaleko

ovo treba da bude pf,
gde se ljudi, druze, slazu i uzivaju
da bude neki beg od svakodnevnice u prijatno caskanje i razmenu iskustava sa ljudima slichnog interesovanja

ovde zaista nema mesta za loshu energiju!

toliko od mene,
pozz!!

ah da,
i druga stvar,
ako vidite da je neko na pochetku,i josh uvek amater,
nemojte ga odmah ubiti oshtrim kritikama vec ga polako usmerite ka boljem
kako bi napredovao,
a ne zamrzeo slikarstvo!

podrzavajmo jedni druge!

ljudi,

ovo treba da bude pf,
da bude neki beg od svakodnevnice u prijatno caskanje i razmenu iskustava sa ljudima slichnog interesovanja

toliko od mene,
pozz!!

Jako je glupo ovako na forumu, nista ne znamo jedni o drugima, reci su potpuno van konteksta. Vidim kako je drjack mogao da pretpostavi (pogresno) da ga ja kritikujem, a u mojoj glavi, ja sam u stvari njemu dala skroz prijateljsku sugestiju, ne zato sto mislim da mu nesto fali, nego sam mislila da on jedino tako moze biti bolji u tome sto radi. Pa to je ustvari vrhunski kompliment i zapravo sam pomalo uvredjena njegovom reakcijom i nerazumevanjem. Ovakve situacije cine da se covek na internetu oseti samo jos vise otudjenim od ljudi ( u ovom slucaju vrlo slicnih interesovanja) i totalno me deprimira. Odlazim podvijenog repa sa ovog mesta jer ne mogu takve stvari spreciti u buducnosti... takvo jedno nerazumevanje i nesporazume.

Pozdrav svima i zelim vam puno lepih slika u buducnosti :)

ljudi,

ovo treba da bude pf,

toliko od mene,
pozz!!

Svaka chast na reagovanju. Ja sam krenuo nesto slichno da napishem ali sam odustao i napisao samo kratku notu, ochekujuci da ti dash komentar (jer ovakvi komentari su van nadleznosti chlana koji "obecava" :)))) )i sprechish dalji tok u pravcu u kom je (zaboravih nick) krenula. Dodao bih, da ovo nije tipichan forum, ovde neki ljudi nesto rade, kako tako, ali se radi, neki ljudi dobiju korisne savete itd., za razliku od drugih foruma gde se do besvesti" presipa iz supljeg u prazno" itd..

Moderator, @Virginija, tako treba :D

Poslednja izmena:
kao shto vidite uopshte nisam strog moderator,
niti vas neshto smaram da se drzite teme,.. blah..blah..

chak sta vishe mislim da se kroz opushteno caskanje moze dobiti zaista dosta konstruktivnih i pravih saveta i ideja.

ali zaista mislim da ovo polako pochinje da ide nekim nezeljenim tokom.
zaista ne bih volela da ovaj pf postane muchan i meni i vama,
ali zato moramo svi da se potrudimo, jer ga svi zajedno i gradimo.

eto toliko, ljubim vas sve! (al samo ako ste dobri ;) :zper: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back