Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...reko sam mu da bude bas strog kriticar, i on meni kao nema smisla da svi cuju, da me ne izblamira pred svima... :D:D:D
...ae da cujem i tvoju kritiku, i tebe smatram za kompetentnom... :kpozdrav::super:

e pa ovaKOj
na prvi pogled mi ova leva ssissa deluje i suvishe ushpiceno i podignuto

druga stvar, deluje mi da su se ti cupovi mozda previshe stopili sa draperijom

al mislim da je ok u proporciji,
reci mi jel se spremash za neshto srednju fax? ili si na nekom faxu vishoj?
ovo mi lichi na tipichnu shkolsku mrtvu prirodu :)

e pa ovaKOj
na prvi pogled mi ova leva ssissa deluje i suvishe ushpiceno i podignuto

druga stvar, deluje mi da su se ti cupovi mozda previshe stopili sa draperijom

al mislim da je ok u proporciji,
reci mi jel se spremash za neshto srednju fax? ili si na nekom faxu vishoj?
ovo mi lichi na tipichnu shkolsku mrtvu prirodu :)

...draperija je isto tamna kao i ova dva "cupa", nisam mogao bolje da izvucem nijanse a da se vidi da je i jedno i drugo tamno,...
...a sto se spremanja tice, znas kako, kradem fore od ljudi koji su isli na pripreme i koji idu tako da pored njih ucim...
...sto se faxa tice, jesam apsolvent ali na faxu koji nema veze sa bilo kojom umetnoscu :) ne spremam se ni za jedno ni za drugo, posto za fax vezan za umetnost, ne verujem da bih imao sanse da uletim pa ne bih da se blamiram, kapiram da ljudi koji za to konkurisu, jedu zivu decu, a za visu ne bih ni pokusavao zato sto ne verujem bas da bi mi nesto mnogo znacila...hocu da dostignem bar neki nivo da bih mogao da pokusam i da neke moje zamisli i ideje prenesem na platno, ovako izgleda previse naivno i to me smara jezivo, zato sam poceo od samog pocetka pa cemo da vidimo sta ce na kraju da ispadne...

Poslednja izmena:
Od mene još malo božanstava ...

Majanski Ah Puch
f_11ugm_cb871c7.jpg

Egipatski Re
f_s2m_d06e1fd.jpg

Asteški Tepeyollotl
f_w02cm_41d9aad.jpg

Keltski Cernunnos
f_dhn6m_ead4331.jpg

cela slika ovde : http://fc01.deviantart.net/fs43/f/2009/154/0/f/True_Gods_by_Silni.jpg
:D

Hehe :cool:
Ma nije, ova je druga :hahaha:
Videle da posebnu paznju posvecujem gluteusu, pa bi htele da vide svoj iz drugog ugla :rotf:
Same se javljaju za poziranje :dash:

Nije mi bila namera da neko prestane da crta! Ako je dotle doteralo, onda necu vise da postavljam! :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back