Sojo
sliko-stihoklepac
- Poruka
- 2.128
...Naj brk i bradica Srpske knjizevnosti....Ugalj i meka olovka......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima, svidja mi se tema, evo i ja cu da stavim svoje radove...
Pogledajte prilog 64335
Pogledajte prilog 64336
Pogledajte prilog 64337
Pogledajte prilog 64338
Pogledajte prilog 64339
volim crtanje, zelim da upisem Akademiju Umetnosti smer Animaciju i vizuelne efekte, ako neko ima vise informacija o tome sa nestrpljenjem ocekujem!![]()
mnogo fino!...Naj brk i bradica Srpske knjizevnosti....Ugalj i meka olovka......
![]()
..Istina..!Ovaj portret je korektan, ali mozes ti to i bolje. Imam utisak da ti je trebalo 3 min. da ga uradis.
to je moj lotos danas i juce, lotos koji mi je doneo mir u losem momentu u zivotuwhere is green color?
cause without result!
very cold pallet
to je moj lotos danas i juce, lotos koji mi je doneo mir u losem momentu u zivotu
zasto svi moramo da budemo isti, zar nije normalno da postoje ljudi koji zivot vide kroz svoje ruke... zato i rade to sto rade, kakva sad zelena boja??? ti znas kako sam se ja osecala i da je trebalo tu da stavim i zelenu boju?
moj muz je odmah mogao da protumaci psihologiju tog lotosa, hladan je sa razlogom... ja cak uopste ne volim plavu boju, ali zato ima sasvim dovoljno goruce zuto/narandzaste, bar u uzivo verziji da doda zivot slici... osim toga, vrlo je malih dimenzija sto vi tu ne vidite, pa i boje su preko fotografije losije jer ja nisam profi fotograf
btw, palette![]()
Nema potrebe za nervozom!
Ovde ljudi postavljaju slike da bi ih drugi komentarisali i ocenjivali.
Ako postavis sliku, mozes ocekivati pozitivne ili negativne komentare, ili nedaj boze, da ostanes bez komentara...
Btw...nikad ne bih pogodio da je to lotos, mada lici sad kad znam
Nije lose, samo kod druge slike ima malo disproporcija, (anatomija zivotinja) ha.