Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicno! :) Reci malo o tehnici, na cemu, cime si slikala i tako to.

Tus , rapidograf , hamer...Inace izlagala sam po prodajnim galerijama svoje radove ali nisam imala nikog ko bi ocenio kvalitet te tehnike i kvalitet slike , treba mi jako puno vremena da uradim sliku ovu sam npr. radila vise od tri meseca skoro svakodnevno jer je vrlo precizan rad u pitanju...:D

Poslednji portret

Prilozi

• portret.jpg
    portret.jpg
    47,9 KB · Pregleda: 36
Tus , rapidograf , hamer...Inace izlagala sam po prodajnim galerijama svoje radove ali nisam imala nikog ko bi ocenio kvalitet te tehnike i kvalitet slike , treba mi jako puno vremena da uradim sliku ovu sam npr. radila vise od tri meseca skoro svakodnevno jer je vrlo precizan rad u pitanju...:D
Interesantno je, meni se ucinilo kao da je radjeno na svili ...:)

Evo nekoliko mojih radova, mozda cete da vidite kao nesto zuto u pozadini, to sam ja u zutoj dukserici pa se pravio odsjaj. a sobzirom da sam slikao napolju morao sam da ih pokrijem staklom zbog prasine. Neke su i u staklu vec stavljene pa nisam stigao da sve islikam, ove sam neke nasao u kompu ostale cu slikati ..

Komentari su mi bitni :) u svakom slucaju

Dr. Nitro super su radovi

nego da vas pitam, sve kolektivno, jel slikate vi nešto drugo osim (hiper)realizma i da li za temu/motiv uzimate nekad nešto drugo osim ljudi, kućnih ljubimaca, cveća i pejzaža?

Ja licno bolje da ti ne pokazujem moje radove iz vremena kad sam crtao stripove. Ima da me salete klinci da im crtam po zidovima, po zgradama, skice za tetovaze itd ..itd ..

Crtam sve ranije sam crtao i karikature, sada samo radim (hiper) reaalizam :) i to samo olovka .. zavrsavamjedan rad pa cu daokacim uskoro ! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back