Moje novo JA - Prva TV

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
samo bih jedan zatev dao produkciji:
da vidimo te žene za 6 meseci
e baš da vidimo.

da.
ako je mlada žena dopustila sebi da tako propadne, to više ima veze sa njenim razmišljanjem i navikama, nego sa tužnom životnom pričom.

ko danas ne može da poseti zubara i sredi svoje zube, ne čekajući da se pokvare do te mere da istrunu i poispadaju iz vilice?
a realno, ove dve žene koje smo do sada videli su bile "ružne" upravo zbog tog đubreta u ustima.

užas

ipak ovo za grudi, nos, ožiljke...to mogu da razumem- tu mora(?) da radi plastika

najvažnije od svega je da te žene vrate samopouzdanje i to im ova emisija pokušava da pokloni.

da.
ako je mlada žena dopustila sebi da tako propadne, to više ima veze sa njenim razmišljanjem i navikama, nego sa tužnom životnom pričom.

ko danas ne može da poseti zubara i sredi svoje zube, ne čekajući da se pokvare do te mere da istrunu i poispadaju iz vilice?
a realno, ove dve žene koje smo do sada videli su bile "ružne" upravo zbog tog đubreta u ustima.

užas

ipak ovo za grudi, nos, ožiljke...to mogu da razumem- tu mora(?) da radi plastika

najvažnije od svega je da te žene vrate samopouzdanje i to im ova emisija pokušava da pokloni.
e, da, u sustini one nisu toliko ruzne, posebno prva, koliko imaju ruzne zube to je najveci problem

Videla sam samo reklamu i zgorzila se, odvratno. Bolje da su zeni dali da se skoluje i da nadje bolji posao! Emisija je veliko FUJ i ne bih mogla da je gledam od stida!

U pravu si.
Ja sam odgledala početak i kraj, da vidim kako će izgledati na kraju i da budem iskrena, mislim da je to sve bezveze. Da je zube pazila, ne bi joj takvi bili, nije joj muž izbio zube već ih je zapustila, a ostalo, pa, nova frizura i nove krpe. Da, dobila je i nove sise, to je jedino što se na njoj fizički zaista promenilo, ostalo je sve mogla sama uz malo truda i brige, baš fuj.

idi bre đorđe, pa poznato je da klinci, statistički gledano, sve manje vode računa o oralnoj higijeni

ne mo'š tu biti pametan...:lol:

Ne bih se složila, mislim da današnji klinci, bar oni koje ja poznajem, baš vode računa o oralnoj higijeni. A ovi ostali koje pominješ garant čekaju da napune 37 godina pa da im neka televizija sredi što zube, što sise, a o mozgu kanda niko ne razmišlja:(

Sam koncept emisije nije lose zamisljen, ali ovi sa Prve kada nekog ili nesto hoce da ubedace oni to odrade na najbedniji nacin.
Pa ona muzika koja se cuje u pozadini dodje poput one iz ""Otpisanih"" kada nagovestava da ce se desiti neka pogibija partizana, e tako i ovde.Uzas.
U drugoj ili trecoj emisiji , kada je muz rekao zeni -E sada mogu sa tobom da setam gradom , nece me biti sramota :eek:, ja sam se zgranula, a dok je to pricao vidi se da njemu fali neki zub .:eek:
Inace meni se ne dopada sto vrse operaciju grudi jer smatram suvisnim i nepotrebnim, ubrizgavanje botoksa isto, sto se zuba tice to je dosad najbolje sto su uradili naravno frizura , sminka garderoba.
Mada smatram da je sve to nekako odradjeno pogresno.U smislu pogresne stavri se akcentiraju, smatram da bi im vise pomoglo da ih posavetuju kako da se sminkaju same svakodnevno, kako friz same da sredjuju i garderobu kako da uskladjuju sa onim sto vec poseduju.Mislim da im je to mnogo vise znacajno za svakodnevnicu , nego grudi i botoks.

Када су наше, ионако убоге медије преплавили ријалити програми разне садржине помислио сам да смо дотакли медијско дно. Међутим, пре неки дан док сам необавезно листао канале у покушају да нађем било шта што није ријалити, искочи ми пред очи гола жена средњих година која са докторима расправља колико да јој увећају груди. У позадини иде препатетични глас наратора са сценариом толико одвратним да сам морао погледати до краја. И, шта се дешава? Жена, се са потпуно новим изгледом враћа кући, где је са сузама у очима дочекује муж, деца и свекрва. Сви се диве њеној лепоти, грациозности, одлучности а она обећава да ће се сваког дана смејати, јер то до сад није могла због несигурности. Наратор је у трансу, прича о будућности, о новом почетку, о филозофији живљења, о Канту...

Од свих срамних емисија ова је најсрамнија, најчемернија и најбоље показује како смо као народ отишли до ћавола. Ова емисија је спој оног најмалограћанскијег, најбеднијег, и најодвратнијег што је у човеку пробудио дивљи капитализам и систем вредности потрошачког друштва који човека своди на обичну робу коју има своју цену на тржишту. Шта очекивати од младих девојака и генерација које стасавају уз емисије оваквог типа, уз Сању, Леу, Екрема...
Крај нам се ближи и спаса нема.

Када су наше, ионако убоге медије преплавили ријалити програми разне садржине помислио сам да смо дотакли медијско дно. Међутим, пре неки дан док сам необавезно листао канале у покушају да нађем било шта што није ријалити, искочи ми пред очи гола жена средњих година која са докторима расправља колико да јој увећају груди. У позадини иде препатетични глас наратора са сценариом толико одвратним да сам морао погледати до краја. И, шта се дешава? Жена, се са потпуно новим изгледом враћа кући, где је са сузама у очима дочекује муж, деца и свекрва. Сви се диве њеној лепоти, грациозности, одлучности а она обећава да ће се сваког дана смејати, јер то до сад није могла због несигурности. Наратор је у трансу, прича о будућности, о новом почетку, о филозофији живљења, о Канту...
Од свих срамних емисија ова је најсрамнија, најчемернија и најбоље показује како смо као народ отишли до ћавола. Ова емисија је спој оног најмалограћанскијег, најбеднијег, и најодвратнијег што је у човеку пробудио дивљи капитализам и систем вредности потрошачког друштва који човека своди на обичну робу коју има своју цену на тржишту. Шта очекивати од младих девојака и генерација које стасавају уз емисије оваквог типа, уз Сању, Леу, Екрема...
Крај нам се ближи и спаса нема.

:lol: :lol:
...potpuno se slazem..

ja odgledah nekoliko klipova uglavnom pogledam pocetak,predstavljanje,i onaj kraj kad izlazi iz dima :rotf:
sve te jadne zapustene zene koje nalaze,tacno se vidi nekako da su `dobar materijal`,da ima izgleda da postanu privlacne.aj čik nek uzmu recimo olju bećković,isidoru bjelicu ili pak neku od radikalki,recimo onu kondukterku natašu jovanović....one nikako,ali nikako ne mogu da se 'oprave'.

a sve ove koje su ulepsali,ako se adekvatno ne odrzavaju,ili ako imaju los porodicni život,nema sanse da ostanu takve..i onda ispadne 'dzaba ste krečili'

nego,posebno su mi se dojmila ona 2 lika,braca plasticari.secam se u ivanovoj emisiji,kao gosti,izjavili su da je nepristojno biti ruzan.a njih dvojica na sta lice majko moja,kao da ih je poplava izbacila.oni su nekako smesno ruzni

Napamet znam sta ce se dogoditi u svakoj sledecoj epizodi jel su sve iste.
Muz,musterije ili deca govore zeni da je nakaza, ona upada u depresiju, inace ima tezak zivot.
Ugradjuju joj silikone, botoks, zube i masnoci iz stomaka turaju usta i ponekoj nos srede, zatim frizura i sminka.
Onda radi slikanje, oblaci dugu haljinu i samo jos jednom se osvrce za starim zivotom.
Prijatelji ili porodica su srecni, placu i ona se nada da ce lakse naci posao, HVALA LEPO.

Mozak, koliko ja znam nece...

Inace, vecinu onih zena sto idu tamo smatram debilnim i licemernim...najgore je kad kazu "Moju decu je sramota zato sto nemam zube" nema mozda 2-3 zuba i zbog toga cmizdri, a u emisiji je snimaju golu te je cela drzava je vidi i ona misli da ce njena deca pre prihvatiti to nego da joj fali koji zub? Debilitet van granica...

Mozak, koliko ja znam nece...

Inace, vecinu onih zena sto idu tamo smatram debilnim i licemernim...najgore je kad kazu "Moju decu je sramota zato sto nemam zube" nema mozda 2-3 zuba i zbog toga cmizdri, a u emisiji je snimaju golu te je cela drzava je vidi i ona misli da ce njena deca pre prihvatiti to nego da joj fali koji zub? Debilitet van granica...

da, drugar, wahahahahaahaah u pravu si

Back