Zasto se sminkati za iznosenje smeca?
Zato sto na kratkom putu od stana do kontejnera, i prilikom ubacivanja djubreta, mozete upoznati ( vi, drage moje ) coveka svog zivota. Mogu vam se pogledi sresti iznad glava onih koji se hrane na kontejneru, mogu vam se ruke dotaci dok u isto vreme spustate crne kese...vezane od gore da ne ispadne lose zapakovano smece... Sminkajte se drage moje kad bacate smece tj. pre toga, to bi moglo zivot da vam promeni, jer ako se pojavite bez sminke, tone sminke, On, vas buduci stalion, moze da vas ne primeti, da se zgrozi nad vasim tamnim podocnjacima i ispucalim usnama. Obavezno otici na feniranje, pre bacanja smeca, tako da vam se plave ( po mogućnosti brinet, jer je to sad u modi ) lokne vijore na jakom vetru, neka miris vase sveze ispecene kosice dopre do njegovih nosnica.Sminkajte se obavezno, obucite uske farmerice, kratke jaknice da slucajno ne pokrijete guzicu i bubrege, obujte one cupave cizmaje i drhtite nemocno sve dok On ne dodje do spoznaje da mora da vas ugreje, zastiti i odvede domu svom na toplu solju caja/kafe. Ne odustajte. Pravi je tu blizu, iza nekog coska. Moze svake sekunde da iskoci iza kontejnera i kaze kako vas godinama ceka u zasedi i zeli, eto, samo vas, drage moje, nasminkane za iznosenje smeca.
...........................
Danas je dan kada mi sve ide na zivce...