LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
kako me nervira ovo "nabrati volan i siti" pa to je najteze,evo stala sam na pola porubljivanja laurine suknje,tesko je jer je krojena u polukrugove 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta bi ti preporučila ceci?
gledala sam na sajtu vihor trade-a čini mi se ponudu...neku od bernina..čitala sam blog jedne žene, pa je imala baš reči hvale za tu marku
kontam ako uzimam novu, da kupim od ovlašćenih prodavaca pa da imam servis i to
možda lupam sad, ne znam kako funkcioniše sve to![]()
pa to je....ne znam koja je realna cena za jednostavniju mašinu
mislim da mi je sve preko 200€ previše![]()
htedoh reći daj da vidimo sliku
u vezi mašine, ceci imam pitanje..
šta je overlock bod(da ne lupam glavu, mislim da na neki način kontam šta je...)?
i zašto je ova bernina skuplja, kad mi se prema opisima šta koja radi, čini da je jednostavnija?
pa dobro sam onda kontala...je l to nešto kao endlanje?
Čim sam videla ovoliko smajlija u postu, znama sam šta je u pitanju!devojkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kako me je mama obradovala jutroooooooooooooos
rešila je da proda neke akcije od firme što ima jer im cena stagnira već neko vreme, a ni sa firmom nije načisto šta će biti
pa kaže bolje da se to reši sad kad ima kupca za akcije...
a pošto je to namenila meni da nasledim, rešila je da mi da deo para sad da kupim mašinuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
kaže pare ovako mogu da se potroše jer ako se ne stave na štednju, stalno se čapka od toga, a ovo znaš da imaš nešto korisno
jaooooooo![]()
a ja već spremila parice,
rešila pre ng od svakog dela plate ostavim po koju crvenu, pa kad se nakupi da vidim lap top ili mašinu..
pošto je lap top tata regulisao, reko taman za mašinu
i sad mama došla sa ovim planom
onda štek ide za nešto drugo...
jao kako se radujem, samo sad je pitanje šta da uzmem![]()