Moje kreacije

Moja ti preporuka je da uzmeš neku Bernina mašinu, em su kvalitetne, em imaš kod Vihor Trade obezbeđenu granciju i servis.

to sam i mislila...evo baš gleduckam po sajtu i po netu...
ali koju:think:
šta misliš o ovoj http://www.vihor-trade.com/proizvodi/sivace-masine/bernina/bernina-bernette-fun-style ?
SPECIJALNA AKCIJA
23 operacija šivenja
cik-cak i ravan štep
polu-automatska rupica
bodovi za rastegljive materijale
overlock bod
povratni štep
automatski uvlakač konca
prozor za jasniji pregled bodova
5 mm širina boda
rukavna mašina
bod za skriveni porub
regulator dužine i širine boda
uputstvo na srpskom
dve godine garancija

Osnovni pribor koji se dodija uz mašinu:

Višenamenska(osnovna)stopica,stopica za rajsferšlus,stopica za rupice,stopica za prišivanje dugmadi,pakovanje igala(5x),L-odvijač,bočica sa uljem,četkica/paralica,bobine(3x),vodič poruba,stalak za dodatni kalem konca,držač konca + NA POKLON SE DOBIJAJU DVE DODATNE STOPICE ZA SKRIVENI RAJSFERŠLUS I OVERLOK STOPICA

ili ovoj http://www.vihor-trade.com/proizvodi/sivace-masine/bernina/bernina-bernette-e56
21 operacija šivenja
CB grajfer
automatska rupica
prozor za jasniji pregled bodova
cik-cak i ravan štep
overlock bod
regulator dužine i širine boda
5 mm širina boda
automatski uvlakač konca
rukavna mašina
povratni štep
dekorativni bodovi
bod za skriveni porub
bodovi za rastegljive materijale
uputstvo na srpskom
dve godine garancija

Osnovni pribor koji se dodija uz mašinu:

Višenamenska(osnovna)stopica,stopica za rajsferšlus,stopica za rupice,stopica za prišivanje dugmadi,pakovanje igala(5x),L-odvijač,bočica sa uljem,četkica/paralica,bobine(3x),vodič poruba,stalak za dodatni kalem konca,držač konca.

a trenutno je nema na stanju:/
edit:

.....

Poslednja izmena:
Ćao devojke,nisam bila dugo na ovoj temi :)
Jedna tunika od mene
5183652qtkeq4gu.jpg

Hvala vam devojke na dobrodošlici,ne stižu mi izveštaji na mail pa ja zaboravim da vas obidjem.
Inače sam samouki šnajder,počela u 8 razredu OŠ prvo sa prepravljanjem starih stvari koje niko nije nosio.
samo polako ima vremena,može da se nauči.Evo slike mog kaputa koga sam sašila predprošle godine(kragnu skinem sa Teranova jakne )
sam0933s.jpg

Materijal i nije neki(čoja-s obzirom da skuplja dlačice,ali sam prošla jeftino,sa postavom je bilo 1 500 dinara,dužina je do pola butine )

Zdravo devojke,
Malo sam prelistala temu i vidim da spominjete mašine sa dosta operacija.
Ne znam koliko ovde ima početnika,a koliko onih koje znaju da šiju.

Samo ću vam reći da su vam od tih 28 operacija najpotrebnije 3 i da se ovo skoro i ne koristi.Štepanje,cik cak o pravljenje rupica.

Ja ne bih nikada dala 200 ili 230 evra za novu mašinu kad može polovna da se kupi u odličnom stanju za maksimum od 60 evra !!
Čovek koji meni održava mašine je bivši majstor koji je radio u TIZ-u i preko njega sam saznala dosta što se tiče samih mašina i njihovog stanja.
Ako nekom treba mašina-pošaljite mi pp ja ću vam njegov broj pa se raspitajte i sami.
Nemojte pogrešno da me razumete-meni ni u džep ni iz džepa,to je samo jedan prijateljski savet.
Bitno je naučiti dobro šiti,a posle je lako

Neka tišina ovde na temi :think:

Ja sam mlađoj ćeri ovih dana sašila neku crnu suknju u lolita stilu (po ugledu na japansku popkulturu )
sad jos treba da je ukrasimo belim čipkama.

Otprilike će izgledati ovako kad bude gotova:

baby_skirt_florallaceprincess_color.jpg

samo što sam ja stavila širi pojas

Poslednja izmena:
Kakva haljina majche :think: ?

Pa ja šila samo suknju, običnu sa širokim pojasom i nabranu dole... za to ne treba neki poseban kroj...
ona planira uz to da nosi belu košuljicu sa puf rukavima i njen novi crni podgrudni korset, što sam se hvalila
da smo naručile online na jednom domačem sajtu i koji je srećno stigao sredinom prošle nedelje

Poslednja izmena:
Za koju si se na kraju odlučila?

pa za ovu bernina fun style
stiže sutraaaaaaaaaaa:klap:
e sad sam u rebusu što se tiče konaca, nisam stigla ni da pogledam nešto sem u jendoj radnji kod mene, ali to mi se čini dosta skupo i neisplativo jer nisu veliki namotaji, nego kao oni konci što se kupuju ovako za neke popravke mali:confused:
ceci gde ti nabavljaš re propratne stvari

Poslednja izmena:
pa za ovu bernina fun style
stiže sutraaaaaaaaaaa:klap:
e sad sam u rebusu što se tiče konaca, nisam stigla ni da pogledam nešto sem u jendoj radnji kod mene, ali to mi se čini dosta skupo i neisplativo jer nisu veliki namotaji, nego kao oni konci što se kupuju ovako za neke popravke mali:confused:
ceci gde ti nabavljaš re propratne stvari

Lepo, lepo... želim ti da se nikad ne kvari i da sašiješ brdo lepih stvarčica.

Šta se konaca i tih stvari tiče kupuje u prodavnicama pozamanterije... ali ja sam u Zemunu po ne znam kakav ti je izbor u NS...

stigla jeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
samo što nisam ništa stigla da pročačkam, ni uputstvo valjano nisam otvorila jer nisam imala kad pre posla
samo sam je raspakovala i postavila na sto, pa ću večeras sve da osmotrim jer mi je sve novo i nepoznato

Back