Art Ista
Elita
- Poruka
- 18.332
...divno Art, meni se narocito dopadaju ove ogrlice, mundjuse su lepe ali kako ja ne smem da nosim bizuteriju, nekako se trudim i da "ne gledam",
uvek mi bude zao sto sam alergicna..![]()
Hvala Afro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...divno Art, meni se narocito dopadaju ove ogrlice, mundjuse su lepe ali kako ja ne smem da nosim bizuteriju, nekako se trudim i da "ne gledam",
uvek mi bude zao sto sam alergicna..![]()
..nisam ni znala da to postoji, od kad mi je zagnojilo uho nikad vise nisam ni probala da nosim nista slicno....
Pozdrav zene...evo ja da postavim nesto, nakit, jel moze?
Pogledajte prilog 226041Pogledajte prilog 226042Pogledajte prilog 226043Pogledajte prilog 226044Pogledajte prilog 226045
Prva i poslednja su mi najlepse!!! I crvene mindjusice!![]()
Lepo izgleda sve.![]()
kako se prave ove bombice na salu? https://www.facebook.com/Starizanat...25964098.95984.326078347402916&type=3&theater
mislish ove male?
znam ja
msm nisam nikad radila, al sam gledala mamu kako radi, mogu da je pitam za objashnjenje
koliko se sećam zajedno se hvataju mashne pa se neshto provuche, pa se uradi pa se opet provuche i tako nekoliko puta
znam da nema smisla, ali pitaću je za normalno objashnjenje![]()
Pozdrav zene...evo ja da postavim nesto, nakit, jel moze?
Pogledajte prilog 226041Pogledajte prilog 226042Pogledajte prilog 226043Pogledajte prilog 226044Pogledajte prilog 226045
niko u mojoj okolini ne strika a moja mama ne zna da pravi te sitne cubicekaze mama da nema normalnog objashnjenja, a da zvuchi iole smislenomorash da nadjesh nekog da ti pokaze kako se to radimama je pola sata objashnjavala prijateljici preko telefona, dok joj nije pokazala-nema shanse da bi skontala
niko u mojoj okolini ne strika a moja mama ne zna da pravi te sitne cubice(((u svakom slucaju, hvala ti majce
da pogledash na youtube-u?
namerno kazem pogledash, jer ne vredi da chitash
mamina prijateljica ta je kupila neki chasopis o pletenju i bash ima za te gombice objashnjenje, odlepila je i nikako da skonta
na kraju je htela da pozove redakciju da pita shtrika li tamo neki, kojim jezikom to pishu
jeeee nashla sam
Dobro nam dosla Art,
lepo sto si nas konano pronasla... mislim nas ostale kreativce, i ovde nije samo rec o odevnim predmetima, svaki modni detalje je uvek dobro dosao.
Ja samo da se pridruzim Affro i meni se sve svidja... ali i ja sam osetljiva na bizuteriju, tj. mindjuse, ali svejedno volim da ih gledam..
ukapirala
izgleda lako ovako dok se gleda, valjda cu umeti da uradim.
da, nema sanse da se objasni ovako pisanjem, nista mi ne bi bilo jasno.
pochela sam da shmekam mashine zashivenje
nek mi je bog u pomoći![]()
Ja skoro bas videla na Limundu dosta i to cene bagatela, nego sam ti ja smotana, pitam se samo da li bi mi mozda i snajderku prodali zajedno sa masinom.![]()