- Poruka
- 21.194
to dlakavo imam i ja 
jesam tazice i bila sam u jevrejskoj,ako mislis na ono gde se prodaje na kilo u pasazu,tamo nema.

jesam tazice i bila sam u jevrejskoj,ako mislis na ono gde se prodaje na kilo u pasazu,tamo nema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

to dlakavo imam i ja
a u dvoru?

e shto se tiche tog krzna veshtachog, smokvo, nemoj da odem u jevrejsku i ako nadjem, ima da ti ga natrljam na nos
tako kaze moja mama meni kad ja neshto trazim po ormaru, pa nigde nema, ona dodje i pronadje iz prve...
tazzice, dvor je skup kao djavo
ja sam u jevrejskoj bila pre mozda 2-3 nedelje i bilo je mozda neke 3 vrste, ali nije bilo jako dlakavo to fol krzno...
a smokva il ne vidi dobro, il oce jako dlakavo![]()

svrbe me prsti
mada se i starija nešto javlja kako i njoj trebaju grejači za ruke...

.. (ovo
je za Fibi)
pa si ga oparala
i prelistavala časopise, pa sad ne mogu da se odlučim šta ću sledeće 

pa ne znam kakav želim, želim da je bogat
mislim, kako se nosi sad...dal da vise krajevi, il' samo da ga zamotam?
želim biti u trendu, ja Esterita.. (ovo
je za Fibi)

Senjorita, pa ti si promenila nick![]()
umalo te ne prepoznah
A šta ti podrazumevaš pod "bogat" ? Da ima lepu mustru, ili da bude velik?
I skokni više do Affro, da ti pokaže kako se kače slike, pa da vidimo tvoju kapu i šal![]()

Evo nahvatala sam jutros ćeru pred odlazak u školu...
Pogledajte prilog 215146Pogledajte prilog 215147

Hvala draga...
a jesam li ti lepo postavila link za namicanje petlji http://forum.krstarica.com/showthread.php/290689-Moje-kreacije?p=19893563&viewfull=1#post19893563

....jesi, jesi videla sam ja to sve...ali dalje od gledanja se za sad nisam pomakla
....neka ga tu valjace, dok jos neke kockice slozim i zavrsim mozda i krenem malo sa stikanjem,
samo se onda spremi da te davim i gnjavim svaki cas![]()
mislim davi ti mene koliko god bude trebalo Ajde i to da vidimmislim davi ti mene koliko god bude trebalo
![]()