Moje kreacije

kapa za koleginicinu malu, mama shtrikala od dosade:)
dsc06125resize.jpg
dsc06128resize.jpg
dsc06126resize.jpg

end fajnali d boleroooooooooooooooooooooo:vatromet:
dsc06122resize.jpg

:lol:
ali morace malo rukavi da se preprave, i da se ubaci dugme gore i mislim da ce okolo obrubiti sa radom kao shto je na kragni, al bez pletenice, kao pola toga gore..
znachi necu ga josh nositi:(
dok mama ne zavrshi...al ovo je bez ijednog probavanja na slepo ispalo dobro, shta vi mislite...
ona manekenka na slici ima veci i malo joj drugachije stoji..da l shto je ona shtrkljasta il tako i treba ne znam:think:

dsc06117resize.jpg

dsc06121resize.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Poslednja izmena:
Majče, bolero je fenomenalan, bogat i super ti stoji
e, sad..šta fali rukavima, jesu li ti uski?
zašto bi ga obrubljivala pletom, super je ovako

imam prijedlog za dugme, da bude pleteno,....
meni ovako gledajući ništa ne fali...
sad ću da te repnem za majkin trud

e shto se tiche tog krzna veshtachog, smokvo, nemoj da odem u jevrejsku i ako nadjem, ima da ti ga natrljam na nos:rtfm:
tako kaze moja mama meni kad ja neshto trazim po ormaru, pa nigde nema, ona dodje i pronadje iz prve...

tazzice, dvor je skup kao djavo:evil:
ja sam u jevrejskoj bila pre mozda 2-3 nedelje i bilo je mozda neke 3 vrste, ali nije bilo jako dlakavo to fol krzno...
a smokva il ne vidi dobro, il oce jako dlakavo:lol:

e shto se tiche tog krzna veshtachog, smokvo, nemoj da odem u jevrejsku i ako nadjem, ima da ti ga natrljam na nos:rtfm:
tako kaze moja mama meni kad ja neshto trazim po ormaru, pa nigde nema, ona dodje i pronadje iz prve...

tazzice, dvor je skup kao djavo:evil:
ja sam u jevrejskoj bila pre mozda 2-3 nedelje i bilo je mozda neke 3 vrste, ali nije bilo jako dlakavo to fol krzno...
a smokva il ne vidi dobro, il oce jako dlakavo:lol:

pa ne volim ni cosave muskarce,zamisli nesto cosavo oko vrata
a zar dvor nije neki restoran u cara dusana?

e da vam kazem...
ja sam zavrshila kapu crvenu i pochela sam shal...mama je odmah provalila mustru shto sam uslikala i sad punom parom :strika:
a kad ce biti gotov :sad2:

inache rukavi od bolera...
malo su mi uzi i mama i ja se dogovorimo da opara sam do mesta gde je pochela intenzivno da suzava...
a uzi su upravo zbog pletenica..
medjutim moja mama reshila da ih opara do mesta gde je pochela da suzava redovno, a to je skoro ceo rukav :sad2:

Majche, pre svega da pohvalim mamu za bolero... :super:

mnogo je lep ispao, malo je manji nego na manekenki sa Vogue-a, ali za razliku od tebe ona je baš daska (hoću reći nema ni malo grudi, pa zato na njoj deluje veći). ako ti smatraš da ti je mali slobodno ga obiviči, neće izgubiti ništa na lepoti...

A ja žavršila crni šal i grejače uz njega za mlađu ćerkicu, pa ću uslikati na njoj i okačiti sliku ovde...

Sad razmišljam o sledećem projektu, da li da ispletem sebi melirano smeđi džemper ili teget jaknu, koju sam počela proletos i oparala :think: svrbe me prsti :lol: mada se i starija nešto javlja kako i njoj trebaju grejači za ruke...

hvala na pohvalama za mamu, prenecu joj :)
ima da naraste ko kvasac kad chuje :lol:
i meni se svidja, jaaaaaaaaako mi je lep:zaljubljena:
jedva chekam da ga ponesem...
samo josh da vidimo kako ce ti rukavi izgledati kad pravo bude shtrikala bez suzavanja, a i dogovorile smo se da ostavi samo jednu pletenicu, a da 2 izgubi negde na sredini..
shta je mama josh uradila..izmedju 2 spoja tih pentagona na delu koji iz ledja prelazi u prednjicu ubacila je kao red-dva da biga malo proshirila i prednji deo je nekako doshao podignutiji odmah :)
samo me brine da li ce imati dovoljno vunice:(
moram pogledati u st.george-u ako ima da dokupim:think:
shta vi mislite, da li da ostavim rukave do laktova ili da budu skorz dugi:think:

ako je već bolero, neka budu rukavi dužine kao i on..
mada i dugaški rukavi bi bili lijepi...nekako je sav bogat
što ovdje kažu..."moćan"

što sam ti pomogla

a sad jedno pitanjce (ja sa mojim šalom) dosadilo mi je da pletem...koliko da bude dugačak? i sad je bogat u širinu...oplela sam dužinu meni do ramena, a ja sam viskoa 178...da pletem još?

onaj prethodni sto si istrikala je bio booogat :lol: pa si ga oparala
ja sam pocela drugu stranu dzempera. okacicu ga kad ga zavrsim ako bude na nesto licio,
a to ce biti za jedno dva meseca izgleda, s obzirom koliko sporo strikam

Pobegla mi ćera juče sa sve šalom i grejačima, sad joj moram spremiti zasedu ujutro da je uslikam...:fotograf:

Isprobavala sam noćas (sinoć) neke mustre :strika: i prelistavala časopise, pa sad ne mogu da se odlučim šta ću sledeće :think:
kad ima toliko lepih modela i mustri, kako da se odlučim :aha:

pa ne znam kakav želim, želim da je bogat :mrgreen:
mislim, kako se nosi sad...dal da vise krajevi, il' samo da ga zamotam?
želim biti u trendu, ja Esterita :p.. (ovo :p je za Fibi)

Senjorita, pa ti si promenila nick :eek:
umalo te ne prepoznah :lol:

A šta ti podrazumevaš pod "bogat" ? Da ima lepu mustru, ili da bude velik?
I skokni više do Affro, da ti pokaže kako se kače slike, pa da vidimo tvoju kapu i šal :rtfm:

Senjorita, pa ti si promenila nick :eek:
umalo te ne prepoznah :lol:

A šta ti podrazumevaš pod "bogat" ? Da ima lepu mustru, ili da bude velik?
I skokni više do Affro, da ti pokaže kako se kače slike, pa da vidimo tvoju kapu i šal :rtfm:

...zavarava tragove:D..skoknucu ja do nje, i sve sto budem znala probacu da je naucim.....i da vidim taj sal :lol:

Back