- Poruka
- 21.194
to dlakavo imam i ja 
jesam tazice i bila sam u jevrejskoj,ako mislis na ono gde se prodaje na kilo u pasazu,tamo nema.

jesam tazice i bila sam u jevrejskoj,ako mislis na ono gde se prodaje na kilo u pasazu,tamo nema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to dlakavo imam i ja
e shto se tiche tog krzna veshtachog, smokvo, nemoj da odem u jevrejsku i ako nadjem, ima da ti ga natrljam na nos
tako kaze moja mama meni kad ja neshto trazim po ormaru, pa nigde nema, ona dodje i pronadje iz prve...
tazzice, dvor je skup kao djavo
ja sam u jevrejskoj bila pre mozda 2-3 nedelje i bilo je mozda neke 3 vrste, ali nije bilo jako dlakavo to fol krzno...
a smokva il ne vidi dobro, il oce jako dlakavo![]()
pa ne znam kakav želim, želim da je bogat
mislim, kako se nosi sad...dal da vise krajevi, il' samo da ga zamotam?
želim biti u trendu, ja Esterita.. (ovo
je za Fibi)
Senjorita, pa ti si promenila nick![]()
umalo te ne prepoznah
A šta ti podrazumevaš pod "bogat" ? Da ima lepu mustru, ili da bude velik?
I skokni više do Affro, da ti pokaže kako se kače slike, pa da vidimo tvoju kapu i šal![]()
Evo nahvatala sam jutros ćeru pred odlazak u školu...
Pogledajte prilog 215146Pogledajte prilog 215147
Hvala draga...
a jesam li ti lepo postavila link za namicanje petlji http://forum.krstarica.com/showthread.php/290689-Moje-kreacije?p=19893563&viewfull=1#post19893563
....jesi, jesi videla sam ja to sve...ali dalje od gledanja se za sad nisam pomakla
....neka ga tu valjace, dok jos neke kockice slozim i zavrsim mozda i krenem malo sa stikanjem,
samo se onda spremi da te davim i gnjavim svaki cas![]()
Ajde i to da vidimmislim davi ti mene koliko god bude trebalo
![]()