Moje kreacije

cao cure, htela sam da vas pitam da li slucajno neka od vas ima iskustva sa bagat sivacim masinama? ja dobila jednu, stara je jedno 20 godina i naravno nema uputstva....a je bez uputstva nema sanse da cu ista znati napraviti.... volela bi' da naucim bar krpiti decije trenerke :)

Nikad nisam imala Bagat mašinu, probaj od nekog ovde da saznaš nešto
http://forum.krstarica.com/threads/231665
većina je još uvek aktivna na krsti.

Poslednji put sam kupovala metražu dok je još postojao "srbijateks"....
Gde se danas kupuju materijali na metar u bgd?
Nekad se (često) osećam kao stranac u sopstvenom gradu: ne odeš u grad par meseci, ono se sve staro pozatvaralo a novo pootvaralo!

PS Pošto ne mogu da nađem sinu crno-belu ska kravatu, rešila sam da nađem takav materijal, pa će mi sašiti, a i ja bih sebi takvo aljinče-dakle: crno- bele kockice, veće 1-2cm....
gde ima?

Poslednji put sam kupovala metražu dok je još postojao "srbijateks"....
Gde se danas kupuju materijali na metar u bgd?
Nekad se (često) osećam kao stranac u sopstvenom gradu: ne odeš u grad par meseci, ono se sve staro pozatvaralo a novo pootvaralo!

PS Pošto ne mogu da nađem sinu crno-belu ska kravatu, rešila sam da nađem takav materijal, pa će mi sašiti, a i ja bih sebi takvo aljinče-dakle: crno- bele kockice, veće 1-2cm....
gde ima?
Najveca prodavnica za koju ja znam ti je preko puta Kalenic pijace (ustvari odmah ispod onog parkica od koga pocinje Krunska). Udjes u Gosfortijevu i odmah je tu.
Bas je veeelika prodavnica, celo prizemlje od zgrade...
+imaju pogodnost za restlove
(imaju dosta materjala koji se posle pojavljuju u St George, Katrin i Passage prodavnicama)

Osim toga, ja znam za jednu u Beogradskoj, na uglu Beogradske i Njegoseve, ali su oni poprilicno skupi (to su sve neki inostrani materjali, moja majka je nesto uzimala kod njih, meni je to preskupo). Ista ta firma (sudeci po dezenima) ima prodavnicu i na Bulevaru preko puta Tasha. Laganijih materjala sa cvetnim sarama ima puno u ulici koja prolazi poprecno od Ilije Garasanina pored palilulske pijace (sidjes ispod Tasha onim stepenicama pored RTS-a, skrenes levo, malo podjes napred niz Ilije Garasanina i onda zaobidjes pijacu. Oni su jako jeftini.

Pa eto, prosetas se nekad do mog kraja i overis sve cetiri. ;)
Nadam se da sam pomogla.

ajd dok ne slikam nove, ovo su moji stari modeli na kupcima, od pre pet sest godina, vise su sportnjak jer se to dobro prodavalo, sada pravimsasvim drugacije, stisle godine;)
samo bluzePogledajte prilog 57136, Pogledajte prilog 57138
samo pantalonePogledajte prilog 57139

Ova jaknica mi je bila mnogo slatka i samo sam je probala da je uslikam kad sam je sasila i prodali smo je pola sata nakon donosenja u butik. Bilo mi je krivo i zainatila sam se da napravim sebi istu takvu, a posle me je mrzelo i ostala sam bez nje:(
Pogledajte prilog 57148
Pogledajte prilog 57147

Druga slika i jakna :heart: ... like it....:super:

Eee, ja imam jedno pitanjce. Hocu da sasijem jednu haljinu, smislila sam i model, ide skroz pripijena uz telo. Zanima me koji bih materijal mogla da uzmem? Osim satena...? :think:
Neki tako slican, koji se pripija uz telo.

Eee, ja imam jedno pitanjce. Hocu da sasijem jednu haljinu, smislila sam i model, ide skroz pripijena uz telo. Zanima me koji bih materijal mogla da uzmem? Osim satena...? :think:
Neki tako slican, koji se pripija uz telo.

a kakva haljinica?
aj pusti nam crtez makar :)
zavisi da li je bash elegantna, ili kako...
ja ne znam bash imena materijala, ja uglavnom uzimam na pipanje:lol:

e da, sad sam se vratila od krojachice:D
bash ce i biti lepe bluziceeee :zaljubljena:

a kakva haljinica?
aj pusti nam crtez makar :)
zavisi da li je bash elegantna, ili kako...
ja ne znam bash imena materijala, ja uglavnom uzimam na pipanje:lol:

Haljinu sam zamislila u glavi, muz ce da mi nacrta, on je dobar u tome.

Uska je skroz, do kolena, na grudima dekolte srcolikog oblika, bez naramenica, na ledjima izrez... Planiram npr da haljina bude crvena a cipele, nakit i cipkane kratke rukavice crne...
Videla sam tu kombinaciju ovde, ali cena je 4800 eura, sto je meni preskupo.
Pa me interesuje kakav bi materijal mogla da uzmem... Osim satena... Slican neki... :think:

to je likra neka, ali mislim da tebi treba chvrsci malo materijal jer ako nemash bratelice i josh zelish izrez na ledjima, ovo bi ti spadalo...znachi neshto malo punije i chvrsce da bi moglo da drzi haljinu...
chek da nadjem jedno moje aljinche pa da okachim da vidish lichi li...

Na ledjima bi bilo ovako nesto kao ova roze haljina, ne tako duboki izrez i ne bas takva traka, ali otprilike... Znaci, ne samo izrez nego traka, pa ispod izrez.
4169_1170775587914_1183718458_30492815_3993193_n.jpg

P.S. A koji je ovaj materijal?

Back