Moje kreacije

Na ledjima bi bilo ovako nesto kao ova roze haljina, ne tako duboki izrez i ne bas takva traka, ali otprilike... Znaci, ne samo izrez nego traka, pa ispod izrez.
4169_1170775587914_1183718458_30492815_3993193_n.jpg

P.S. A koji je ovaj materijal?

tegljivi saten

pa tako neki sam htela da ti preporuchim:)
nije napadan kao saten tj ne sija se tako jako a ima malo sjaja, tegli se sasvim fino(ja sam ovu moju josh suzavala dole jer mi se malo rashirila), ali je i dovoljno chvrst pa bi mogla da izvedesh izrez na ledjim...
nemam pojma koji je materijal jer sam haljinu kupila...
ali lichi mi na neshto sto se zove letnji keper, bar su mi tako rekli...
@cecilija64 je l moguce da je tako neshto?

Ceci, sta ti mislis, koji je najbolji materijal za ovakvu haljinu koju sam postavila?

I reci mi, po tvom misljenju, koja bi boja haljine odgovarala (osim crvene, mozda) u kombinaciji sa crnim cipkanim rukavicama, cipelama i nakitom...

Prvo, da pitam za koju pirliku, pa da li duga ili kratka haljina.
ako j neka velika svečanost u pitanju, možeš i saten, ali ako je manja ili neki manje formalni skup, može mat saten, mat svila, uglavnom neka mat tkanina, i za sve važi da mora da ima elastina u sastavu, tj, da je tegljiv inače ćeš da se osećaš kao u oklopu.

Šta se boja tiče crne čipkane rukavice , nakit i cipele ili uz sve druge jarke boje: žutu, zelenu, itd. i sve tamne, zagasite boje kao bodro, lila ...

zavrshila krojachica i jaaaaaaaaaaako mi se svidja:zaljubljena:
mislim jednostavne su stvari, ali meni su taaaaaaaaaako lepe:)
nosicu ih na oba nachina, ova prva se bash ne slika lepo, mrzelo me da nameshtam kaish, ali uzivo je extra:mrgreen:

znaaaaaaaaam:mrgreen:
razmishljam se da uzmem josh neki slichan materijal, pa samo da kazem "sve isto":)
malo sam strepila oce li ispasti kako treba, jer krojachica mi je vec ostarila:(
ali bilo joj je interesantno da shije neshto drugachije i novo, pa je to radila s voljom:)
a i mami se svidja, mozda i ona neshto slichno sashije:)

Back