>Annabel Lee<
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
Ja sam pronasla dobru krojacicu po preporuci i idem danas da vidim da li je slobodna i da li je voljna da mi sasije 'aljince...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gigule ne tuguj.Ja ne sijem.
Moja baba je doduse htela da me nauci...ali avaj! ja sam em smotana em levoruka... odustala je.
eto,to je moja tuzna zivotna prica.
Nisam vam se hvalila da sam još pre skoro dve nedelje završila džemperić, koji sam počela još pre nego što sam u martu povredila ruku
Džemperić je od tanke vunice pldeten na mašini, a čipkasti rad na rukavima i donjoj ivici sam heklala:
Bravo, bems, a je l'jos uvek sijesevo i ovde da okacim svoju prvu suknju iz domace radinosti, sasivenu pre 15ak godina
Meni taj kroj lepsi bez pojasa, inace lepoeve mog najnovijeg sashivenog odevnog komada
ne slika se bash najlepshe, mrzelo me da se nameshtam,
ali je jako praktichno, moze d ase nosi i bez pojasa jer divno pada i ko god da je video/probao-svidja se svima![]()
Bravo, bems, a je l'jos uvek sijes
Ja bih to lepila lepkom za kožu, nikako ne prošivati
Da li neko zna kako da skratim kozni mantil? Masina i igle nisu problem, nego taj porub dole, da li da lepim tim lepljivim materijalom, ili da zalepim kozu lepkom.............jednom sam porubljivala nesto kozno, ali je izgledalo nekako kilavo..............inace znam da sijem, sama sa naucila, i volim to, ali to mi uzima previse vremena i strpljenja, a ja sam malo nestrpljiva osoba, kad nesto zamislim mora odmah biti gotovo.....................a to kod sivenja bas ne ide..............mislila sam da odnesem mantil kod profesionalne krojacice sa profesionalnom masinom, posto je koza ipak malo zahtevnija, ali eto htela bih ipak sama
![]()
Ma platio je vec glavomAko ti je stalo do mantila- ne rizikuj ... jedino ako te bas briga za ishod![]()