Moje kreacije

šijem vrećicu za pare :lol:
pošto sam u petak imala šok situaciju kad sam otišla da predam pazar, oladih se:sad2:
koverta se pocepala dok sam je vadila iz sefa i ne mali iznos je ostao u sefu, a pošto je bila gužva nisam to primetila

Koliko je tesko sasiti ovakvu haljinu?

Long-Black-Vintage-High-Waistline-Dress.jpg

Pa je l moze neki savet? Kakav materijal da trazim? Da li ima neka fora posebna? Haljinu treba da mi siju neke devojke iz dizajnerske skole, ne znam koliko su spretne i iskusne, a necu da mi upropaste, ako je nesto komplikovano, da trazim drugi model...

Pa je l moze neki savet? Kakav materijal da trazim? Da li ima neka fora posebna? Haljinu treba da mi siju neke devojke iz dizajnerske skole, ne znam koliko su spretne i iskusne, a necu da mi upropaste, ako je nesto komplikovano, da trazim drugi model...
Iz dizajnerske škole ?? one mogu da imao smisao za lepo,ali tu treba mnogo više umeća u šivenju,nego tog smisla :) Model nije preterano komplikovan za one koje znaju da šiju.A gde nabavljaju model ? ko je tu modelar ? ko šije konkretno ?

Ima li neko neki link za heklane majice.Sta god sam nasla samos like,nigdje nema sema ,a kcerka mi narucila ovako nesto
Pogledajte prilog 282268
ja ne znam bez seme to da napravim:confused:

....nasa Ceca je kacila linkove i te seme razne, mislim da ima toga na pocetku teme...ili ne nekoj drugoj temi ovde na modi....samo polako listaj od pocetka,
inace jako je lepa ta majica/ogrtac sta je vec:)

Mnogo su spretne i iskusne, šta sa njima budeš doživela pamtićeš ceo život.:zper: prepusti se njihovoj mašti

...ja imam u glavi haljinicu jos od proleca, ali je nisam sasila (ne ja)...vrlo jednostavan kroj, a praktican, samo jos da nadjem krojacicu,
da je odgovorna, da ne laze i da nije skupa...ako neko zna takvu neka javi :)

Je l imaš sliku haljinice ? da vidimo :)
Ne znam,u glavnom one koje su dobre,imaju neku cenu koju drže(mada ni ne znam sad koje su cene u opšte šivenja) znam samo da sam pre par godina videla da neka šnajderka traži 2 000 za šivenje pantalonašto mi je bilo na primer skupo,jer za te pare se mogu kupiti gotove ,sašivene pantalone.
Do duše,meni nisu trebale,neg sam se sa drugaricom slučajno zadesila u nekom salonu na N.Bgd.

...ima na dvd fotka, e istu takvu bih..znaci to je najjednostavniji model, gore je na ledjima ukrojeno kao altet majica, napred okrugao izrez i pada ravno...nema tu neke velike
muke, a receno mi je da bez obzira na model, najjeftinije sivenje je kao 1000 dinara...maaa...

...ima na dvd fotka, e istu takvu bih..znaci to je najjednostavniji model, gore je na ledjima ukrojeno kao altet majica, napred okrugao izrez i pada ravno...nema tu neke velike
muke, a receno mi je da bez obzira na model, najjeftinije sivenje je kao 1000 dinara...maaa...
razumem sve u potpunosti.
Jedino,ta haljina se šije na industrijskim mašinama,verovatno zato i neće da spuste cenu :(
Inače,to možeš i da kupiš u Bulevaru Kineza.

lepo je :)
kakvim bojama se to radi, kako se to pere?
možda glupo pitanje, ali nisam imala dodira nikad sa tim stvarima pa ne znam

ja imam u planu jedan ultra mega giga projekat:sad2:
haljina za cimerkinu svadbu
ili će biti suknja ipak...
pa mi treba par konsultacija ovde :)

- - - - - - - - - -

a od psolednjeg javljanja sam sašila:
1.dugu haljinu
2.kraću mornarsku haljinu
3.pamučnu haljinicu za šetnju

Back