Moje kreacije

nisi razumela, a ja mislila da sam bila jasna
nemam burde(a i ne bih sad lutala tražeći broj u kojoj ima kroj za prsluk) ni krojne šnite, pitam sa kog oddevnog predmeta koji već posedujem da preslikam model

nema veze, našla sam prsluk jedan pa ću sa njega

DSCN1434.jpg
DSCN1441.jpg
DSCN1449.jpg
DSCN1452.jpg
DSCN1455.jpg

dsc01381resize.jpg

dsc01379resize.jpg
dsc01380resize.jpg

evo mog prvog štrikeraja ove sezone, a možda bude i poslednji :lol:
nikako da ubodem adekvatan broj mašni za dečji šal, parala sam bez preterivanja minimum 10x :confused:
zato sam kapu parala možda 3-5x samo:lol:

bilo namenjeno za jednu bebicu u kanadi, ali skontala da joj se neće slagati uz skafander, pa će se obradivati jedna devojčica ovde koja je prisvojila bratovu kapu koju je štrikala moja mama :)

Ju, zar ti ja ličim na neozbiljnu? :zcepanje:

Do pre nekoliko dana ni ja nisam znala da to postoji, dok mi u busu nije pokazala jedna koleginica. To je nekakav konac-vunica koja na svakih oko 7cm ima plišanu bombicu. Uhvatiš dve niti odjednom i heklaš lančić na svaku treću, tako da ti ona srednja visi, a krajnje dve prave masu. Onaj tanak deo konca pravi lanac koji vrlo brzo odmiče. Da nije tolko prosto, ne bih se ni usudila da kupim.Tri štringle u St. George-u su 390 dinara, ja dobih dva šala za te pare. Eto...:)

Do pre nekoliko dana ni ja nisam znala da to postoji, dok mi u busu nije pokazala jedna koleginica. To je nekakav konac-vunica koja na svakih oko 7cm ima plišanu bombicu. Uhvatiš dve niti odjednom i heklaš lančić na svaku treću, tako da ti ona srednja visi, a krajnje dve prave masu. Onaj tanak deo konca pravi lanac koji vrlo brzo odmiče. Da nije tolko prosto, ne bih se ni usudila da kupim.Tri štringle u St. George-u su 390 dinara, ja dobih dva šala za te pare. Eto...:)
Vrrrlo zanimljivo :think:

...sve si mi rekla, ali ja te i dalje slabo razimem, ne umem da heklam nista...a bas lepo zanimljivo izgleda:)

Sijem, zavrsila sam dizajnersku skolu, imam mnogo kreacija, od toga zaradjujem i to mi je omiljena relaksacija. :)

pa daj da vidimo tvoje radove :D

zamrla nam tema:(

da se pohvalim da sam završila prsluk krzneni koji sam počela za jedna vikend pre možda 3 nedelje, pa sam šiznula pred sma kraj i ostavila
e sinoć sam završne radove odradila, samo što se u venu nisam bola koliko sam čioda prikačila pre fircanja:sad2:

ali gotov je i spreman za nošenje:srecna:
još da zazimi :lol:
slika popodne kad dođem kući

Back