Moje drage komsije (Aquí no hay quien viva)

Paloma ,Huanova zena
7122_177713151736_169586511736_2713775_6790139_n.jpg

Poolako ,tek se zahuhtava :D:D

jao, ona i mene bas nervira...

Drugačija je i od jedne i od druge, prava humoristična serija. Savetujem ti da odgledaš jednu epizodu pa da proceniš sam, ali nemoj pre gledanja da očekuješ nšta, jednostavno nije slična Seranovima ni Paku.

Meni je odlična, obožavam Emilija i njegovog ćaleta, kao i Palomu i one dve babe :))))))))

Pogledao sam :)
Sad vidim razliku:Kod Seranovih i Paka radi se o 3 'ortaka' i sve sto se dogadja oko njih,mada imaju razlicitu tematiku(seranovi-porodica,pako-policija)...
Ova serija je bez glavnih likova,msm bez nekog preteranog isticanja,nije losa,ali mislim da su mi seranovi i pako bolji malo,ali ovo je dobra zamena :D

Pogledao sam :)
Sad vidim razliku:Kod Seranovih i Paka radi se o 3 'ortaka' i sve sto se dogadja oko njih,mada imaju razlicitu tematiku(seranovi-porodica,pako-policija)...
Ova serija je bez glavnih likova,msm bez nekog preteranog isticanja,nije losa,ali mislim da su mi seranovi i pako bolji malo,ali ovo je dobra zamena :D

Što Wapa kaže, ovo je baš isključivo humoristična serija.
Seranovi su tako počeli, pa su se u drugoj polovini malo uozbiljili, a Pako je od samog početka bio pomalo tmuran (crna komedija).

Ovo je baš 'samo' komedija, i drugačija je od obe serije. Pogledaj nekoliko epizoda, sigurno ćeš ih zavoleti.

I za Paka su ljudi pričali da nije ni prineti Seranovima, pa je na kraju postao podjednako popularan! Da joj šansu!

Meni je žao što B92 nije posvetio dovoljno pažnje ovoj seriji, dok se emitovala kod njih, jer su seriju na nedeljnom nivou premeštali iz jednog termina u drugi. Nisu joj dali pravu šansu! A ubeđen sam da bi bila gledana, ali eto, nisam ja urednik :D

Haha, ispadoh ja jedina kojoj je Paloma super! Ne znam, ja sam nekako zapamtila da mi je smešna, a Travarka mi je pomalo išla na živce :think:

Što se tiče poređenja sa Pakom i Seranovima, nisam za takva poređenja samo zato što su sve tri serije napravljene u Španiji, jer je to jedino što im je zajedničko a ustvari su totalno različiti žanr. To je kao da se porede npr Prijatelji, Dosije X i Dinastija samo zato što su američki, a nemaju veze jedna sa drugom.

Juče sam se pocepala kad je Emilio vikao da mu spuste dete i onda kad vidi pandure počne da se klanja :zcepanje: kakav car!!! Jedva čekam i da se pojavi njegov ćale :klap:

Sta ce se kasnije desavati,ko odlazi/dolazi? :per:

Evo baš si dobro odabrao kad ćeš da pitaš, u jučerašnjoj epizodi su se pojavili Travarka i njena porodica, a koliko vidim odlazi Fernando, a posle i Paloma pada u komu. Sigurno odlazi još likova ali se ja ne sećam koji.

Juče je bilo dobro kad je Emilio dao Belen da drži točak (rueda na španskom) i rekao 'evo sad si Belen Rueda' :D (ko ne zna, to je ova na mom avataru)

Ja sam fan "Komsija" i "Mucki" i veoma mi je drago sto vidim da se ne pise mnogo o ovim serijama. Profil ljudi koji gledaju serije ovoga tipa je ocigledno drugaciji i nemaju potrebu da stalno komentarisu (na neki iracionalni nacin) likove iz ovih serija. Jednostavno gledaju i uzivaju. Uzgred da li vam se dopada Marijano kao metroseksualac :zcepanje:

Profil ljudi koji gledaju serije ovoga tipa je ocigledno drugaciji i nemaju potrebu da stalno komentarisu (na neki iracionalni nacin) likove iz ovih serija. Jednostavno gledaju i uzivaju.

Nemoj da se zavaravaš, evo ja bih na primer rado komentarisala ali ovde niko ne dolazi pa ne mogu da komentarišem sama sa sobom hehe! Marijano je naravno najjači lik :zcepanje: i Marisa naravno. Neki dan je rekla jednu veliku istinu, kad je Visenta otišla u banku da im prepiše stan u zamenu za 3.000 evra mesečno pa je bila srećna što je dobro prošla. Marisa je rekla 'zar očekuješ da će na gubitke pristati neko ko olovku veže konopcem' tako nešto, setila sam se u pošti kako vežu olovke da ne bi neko ukrao haha!!! U pravu je 100%!

Nemoj da se zavaravaš, evo ja bih na primer rado komentarisala ali ovde niko ne dolazi pa ne mogu da komentarišem sama sa sobom hehe! Marijano je naravno najjači lik :zcepanje: i Marisa naravno. Neki dan je rekla jednu veliku istinu, kad je Visenta otišla u banku da im prepiše stan u zamenu za 3.000 evra mesečno pa je bila srećna što je dobro prošla. Marisa je rekla 'zar očekuješ da će na gubitke pristati neko ko olovku veže konopcem' tako nešto, setila sam se u pošti kako vežu olovke da ne bi neko ukrao haha!!! U pravu je 100%!

Da, da :rotf::rotf:
Ma nema veze sto nema nikoga, onda cemo da komentarisime nas dve ili same sa sobom, boli nas uvo, i onako ovde niko ne svraca pa nema blama :super:

Back