purplechick
Primećen član
- Poruka
- 710
Hahaha!To se uvek tako desi
Koliko god nisam volela Palomu toliko sam sa Travarkom umirala!!![]()
Jaao Travarka sa onim njenim zvucima i nargilom !Fenomenalna !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha!To se uvek tako desi
Koliko god nisam volela Palomu toliko sam sa Travarkom umirala!!![]()
Paloma ,Huanova zena![]()
Poolako ,tek se zahuhtava![]()
Drugačija je i od jedne i od druge, prava humoristična serija. Savetujem ti da odgledaš jednu epizodu pa da proceniš sam, ali nemoj pre gledanja da očekuješ nšta, jednostavno nije slična Seranovima ni Paku.
Meni je odlična, obožavam Emilija i njegovog ćaleta, kao i Palomu i one dve babe)))))))
Pogledao sam
Sad vidim razliku:Kod Seranovih i Paka radi se o 3 'ortaka' i sve sto se dogadja oko njih,mada imaju razlicitu tematiku(seranovi-porodica,pako-policija)...
Ova serija je bez glavnih likova,msm bez nekog preteranog isticanja,nije losa,ali mislim da su mi seranovi i pako bolji malo,ali ovo je dobra zamena![]()
Juče sam se pocepala kad je Emilio vikao da mu spuste dete i onda kad vidi pandure počne da se klanja kakav car!!! Jedva čekam i da se pojavi njegov ćale
Jao, ta serija je haos, mnogo je volim, šteta što se više ne prikazuje![]()
Sta ce se kasnije desavati,ko odlazi/dolazi?![]()
Naravno,otici ce zbog posla,ali nece mogu dugo da izdrzi u AmericiJel se vraca Fernando?
A,svi su mnogo gotivni.
Marisa:"Que mona va esta chica siempre"
Cuesta:"Que follon"
Emilio:"Dame un poquito de porfavor" xDD
Ahahahahaha XDD
Profil ljudi koji gledaju serije ovoga tipa je ocigledno drugaciji i nemaju potrebu da stalno komentarisu (na neki iracionalni nacin) likove iz ovih serija. Jednostavno gledaju i uzivaju.
Nemoj da se zavaravaš, evo ja bih na primer rado komentarisala ali ovde niko ne dolazi pa ne mogu da komentarišem sama sa sobom hehe! Marijano je naravno najjači liki Marisa naravno. Neki dan je rekla jednu veliku istinu, kad je Visenta otišla u banku da im prepiše stan u zamenu za 3.000 evra mesečno pa je bila srećna što je dobro prošla. Marisa je rekla 'zar očekuješ da će na gubitke pristati neko ko olovku veže konopcem' tako nešto, setila sam se u pošti kako vežu olovke da ne bi neko ukrao haha!!! U pravu je 100%!