Moje drage komsije (Aquí no hay quien viva)

Da l' neko zna hoce li se Paloma pojaviti u nekoj od narednih epizoda? Ja sam nesto cula, al' ne znam da l' je to prava informacija ili dezinformacija!

Tražiš prevod pesme, ja ti prevedem pesmu a ti se onda ni ne zahvališ :eek:

Ja znam da li će se Paloma pojaviti ili ne, ali ne pada mi na pamet da ti kažem pa posle ni hvala da ne dobijem. Neka ti kažu drugi :manikir:

Sve OK :mrgreen:

Evo ti za Palomu spojler
Paloma se neće više pojaviti, glumica (Loles Leon, ako ne grešim) se premišljala pa su zato tako dugo održavali Palomu u komi, ali je na kraju odlučila da ne prihvati ponudu producenata

Bas ti hvala! Mada, zao mi je, jer mi je Paloma bila jedan od jacih likova u seriji, al sta da se radi! Hvala i izvini jos jednom

Pa ne znam Bea je sa nekom gledala stan :/ I valjda kupila... (nisam lepo gledao epizodu) onda Belen ima neku novu cimerku koja se ljubila sa Robertom (na par sekundi pa je on odbio)koji uskoro treba da se venca sa Lusijom ... I sad ne znam sta je jos bilo... Neka neko ko je gledao celu epizodu kaze sta je bilo :p:(

Hoce li se Lusija i Roberto vencati do kraja serije?

Valjda nece trajati vecno ovako... Ponestace i njima trilera i horora u 23:30.

Ne mora da znači. I pre nekog vremena je emitovanje Komšija prekinuto da bi se izvrtela ona hrvatska serija, a kad je ona završila, ponovo su krenule Komšije, da bi ih sad prebacili u termin koji niko živ ne može da pohvata. Dok dočekamo da maknu horore, izvrteće sve epizode. Nema tu nikakve logike. Mislim da se tu B92 jednostavno ponaša kao maćeha, a ne majka.

Ne mora da znači. I pre nekog vremena je emitovanje Komšija prekinuto da bi se izvrtela ona hrvatska serija, a kad je ona završila, ponovo su krenule Komšije, da bi ih sad prebacili u termin koji niko živ ne može da pohvata. Dok dočekamo da maknu horore, izvrteće sve epizode. Nema tu nikakve logike. Mislim da se tu B92 jednostavno ponaša kao maćeha, a ne majka.

Koliko ja znam, ta serija i dalje ide na B92. Prvi put kada su prekinuli emitovanje "Komsija", serija je isla samo u 20.00, a kada su je prekinuli, ubacilisu reprizu te serije u 17.00, i tako se sada emituje.

Licno zaista ne razumem kome je neophodno da ubacuje neke slj filmove, ne vidim logiku u tome.

Serija je zaista OK (naravno, nije bogznakakvo remek delo, ali je svakako jedna od boljih koje se trenutno emituju), ali tesko je privuci stalnu publiku ako se nakon prvih mesec dana serija prekida na mesec dana, a nakon drugih mesec dana emitovanja, serija se pomera u nebulozan termin, a i sam premijerni termin je poprilicno nezgodan, pogotovo za one koji rade, idu u skolu ili na fakultet - pa vi vidite ko ne spada u ove tri grupe.

Back