bluest_sky
Zainteresovan član
- Poruka
- 409
No coment!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
navodno neki filmovi reprize od juče
A bas me zanima sta ce biti![]()
Fernando, es un placer saludarte. Quería preguntarte si sabes lo popular que eres en Serbia. ¡Saludos!
flecha1
¡No tenía ni idea! Y me gustaría saber por qué... Ahora ya me sorprende menos, porque me han contado que pasa en sitios como Cuba o México. Una vez me reconocieron en Miami, una chica me dijo "Tejero, España, Almodóvar". Jajaja.
Verovatno nece biti neke vajde ali mozda se nadje i neki pametan u redakciji...
Ja sam danas zvao B92 da pitam gde je granica izivljavanju nad trenutno najboljom serijom na domacim kanalima i njenim gledaocima i prilicno zbunjeni tip me pitao - Pa, sta je bilo, je l' serija nije emitovana danas...?Kada sam mu kao operateru za programsku semu TV B92 objasnio da je ne prvi put doslo do skandalozne promene programske seme, on me ljubazno posavetovao da pozovem sutra, jer zbog Dana drzavnosti mnogi nisu na radnim mestima.
Zato sutra (tj. vec danas) odvojite neki minut, pozovite 011 / 301 2000 ( http://www.b92.net/pisite/ ) i nemojte birati reci kada dobijete odgovornog za trazenu sekciju![]()
Ok odgledao sam prvih 10 i poslednjih 10 minuta na spanskom...Ne znam kako ali Paloma je opet pala u komu xD(Posle toga je Travarka dala Marisi pare... mozda su nesto smundjale) I valjda sada Bea zivi sa Belen...
P.S. Nemam pojma spanski xD