Moje drage komsije (Aquí no hay quien viva)

Ljudi nemojte da vas cudi promena termina. Pa zar ste mislili da u Srbiji moze da se podrzi nesto sto afirmise gay tematiku, a da nije iz ugla izvrgavanja ruglu (poput "Vil i Grejs" ili "Seks i grad"). Zna se da se velika kulturna revolucija u Spaniji desila uz pomoc Almodovara, tako da je od najgore konzervativne fasisticke zemlje Spanija postala jedna od najliberalnijih u Evropi. A ova serija predstavlja pravi primer onoga sto ekipa sa b92 koja se samo predstavlja kao moderna i proevropska ne zeli da vidi u Srbiji. Bitno je da oni prikazuju "Velikog brata" u udarnom termiunu i time samo potpomazu globalno zaglupljivanje. Que verguenza!

Ljudi nemojte da vas cudi promena termina. Pa zar ste mislili da u Srbiji moze da se podrzi nesto sto afirmise gay tematiku, a da nije iz ugla izvrgavanja ruglu (poput "Vil i Grejs" ili "Seks i grad"). Zna se da se velika kulturna revolucija u Spaniji desila uz pomoc Almodovara, tako da je od najgore konzervativne fasisticke zemlje Spanija postala jedna od najliberalnijih u Evropi. A ova serija predstavlja pravi primer onoga sto ekipa sa b92 koja se samo predstavlja kao moderna i proevropska ne zeli da vidi u Srbiji. Bitno je da oni prikazuju "Velikog brata" u udarnom termiunu i time samo potpomazu globalno zaglupljivanje. Que verguenza!

Koliko sam ja tebe skontao, ti hoćeš da kažeš da serija Moje drage komšije promovišu gej populaciju, nisam baš to primetio, često ih u seriji provociraju na kulturan način, odakle ti to da B92 ne podržava te gluposti tipa gejeva i lezbejki, cilj B92 je promovisanje liberalizma....
Srbija i ne treba nikada da podrži tu gej tematiku niti bilo koji njen obilk.

SLIKA GOVORI VIŠE OD REČI!!!
5296EA15-329E-4AF9-A843-E116CC16E942_mw800_mh600.jpg

kakis sine kakis

• Podržavam
Reactions: Gax
jaoj koje teorije zavere... dobro jeste glupo da u pola 12 ide film (valjda neki horor coiklus) pa posle repriza serije, što ne bi obrnuto... a što se tiče "gej-posta", pod 1 - kakva je razlika da se promovisanje gej tematike" vrši u pola dva popodne ili u pola dvanest ili jedan noću :roll: i pod 2 - šta je u W&G i S&C izvrgavanje ruglu?... jedini problem je taj kvazi-neo-liberalizam, kao skroz je uobičajena, normalna i ravnopravna slika, a u realnosti mogu misliti... e da i španski ružan zato što melju... pa meljemo i mi, mislim to je pitanje mentaliteta područja ne jezika

Cao svima! Dal bi neko mogao, ukoliko zna naravno, da napise tekst pesme '' aqui no hay quien viva" i prevod iste? Inace, serija je extra!

Aquí, aquí, aquí no hay quien viva Ovde nema ko ne živi
Aquí no, aquí no
Aquí, aquí, aquí no hay quien viva
Aquí no, aquí no

Todos los días son así, Svi dani su ovakvi
no podía imaginarlo cuando vine aquí, Nisam to mogao ni da zamislim kad sam došao tu
sólo buscaba algo de paz Samo sam tražio malo mira
Me despierto cada día en medio de un huracán Svako jutro se budim usred uragana

Aquí no, aquí no
Aquí no, aquí no

La casa sobre mí se derrumba, Kuća iznad mene se ruši
al portero no le puedo encontrar, Portira ne mogu da pronađem
los vecinos me vigilan y escuchan, Komšije me prate i prisluškuju
no aguanto en este lugar. Ne mogu da izdržim više na ovom mestu

Mete en una coctelera Stavi u koktel šejker
un trueno, un terremoto y un volcán, (si) grom, zemljotres i vulkan
y tendrás esta escalera. I dobićeš ovo stepenište (ulaz)

Back