Moje drage komsije (Aquí no hay quien viva)

Marivi Bilbao, 81 godina, a najaktivnija od svih....
marivi-bilbao.jpg

Ja stvarno ne bih mogla nikog da izdvojim,jer svako ima nesto po cemu je poznat u seriji,drugaciji karakter,al svi su suuuper!One babe po kradjama,dvorisnom radiju,Marisa po rakiji i cigarama i po tome sto je perverzna,njena recenica je ona :ova mala je uvek skockana',Marijano da ne pricamo,on nije normalan uopste :D,Emilio isto po kradjama,nikad mu ne daju platu,Kuesta po tome sto je papucar,predsednik stanara,Travarka po onome 'ajjjj' i 'oooo' i po travama.....Paloma mi nedostaje!

paloma je bila kraljiica a babe sve tri isto i marisa alkos i konća šlog i ona treća udidljena. i ona što je sad sa huanom bivša žena od onog - šloganterija mi je lik ko da je izašla iz almodovarovog filma. a i pederčići oni drugi dvoje što nisu mauri - smarač. onaj što je bio sa lusijom ranije. danas je najžešće kad ovaj huan šatro umire i babe mu naručile sanduka kao SVADBENI poklon i kaže - nema svako privilegiju da bira sanduk a ipak to je mnogo bitno - dugo vremena ćeš provesti tamo!

paloma je bila kraljiica a babe sve tri isto i marisa alkos i konća šlog i ona treća udidljena. i ona što je sad sa huanom bivša žena od onog - šloganterija mi je lik ko da je izašla iz almodovarovog filma. a i pederčići oni drugi dvoje što nisu mauri - smarač. onaj što je bio sa lusijom ranije. danas je najžešće kad ovaj huan šatro umire i babe mu naručile sanduka kao SVADBENI poklon i kaže - nema svako privilegiju da bira sanduk a ipak to je mnogo bitno - dugo vremena ćeš provesti tamo!

da, danasnja epizoda bila je jedna od boljih! :D

Back