Corto Malteze
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
genijalno ! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam mrzeo Palomu ali sad kad je nema mi nedostaje![]()
Da,da i meni,ne znam zasto!![]()
paloma je bila kraljiica a babe sve tri isto i marisa alkos i konća šlog i ona treća udidljena. i ona što je sad sa huanom bivša žena od onog - šloganterija mi je lik ko da je izašla iz almodovarovog filma. a i pederčići oni drugi dvoje što nisu mauri - smarač. onaj što je bio sa lusijom ranije. danas je najžešće kad ovaj huan šatro umire i babe mu naručile sanduka kao SVADBENI poklon i kaže - nema svako privilegiju da bira sanduk a ipak to je mnogo bitno - dugo vremena ćeš provesti tamo!
Pocela da gledam. Za sad su mi duhoviti, zanimljivi i bliski. Dopada mi se, iako to nisam ocekivala od "spanske serije" posto njih vezujem za one srceparajuce, a i, do sad sam, duhovitost povezivala sa filmovima/serijama koji stizu iz nekih drugih zemalja.
]
Kakvo sr*nje!!!!!! Ta se serija prvi put emituje, znači nije repriza, a oni je puštaju u 2 ili 3 popodne kad ljudi rade, i u 2 posle ponoći, kad svi normalni ljudi spavaju. Pa ko će onda da je gleda![]()
Debilni su stvarno!Stvarno su poceli sa glupim forama.Mogu slobodno da kazem da su sad kao pink!Postigli su ono sto su hteli.![]()