Moje drage komsije (Aquí no hay quien viva)

Mislio sam da cu da budem prvi da ovo kazem ali ste me prestigliz:D
Popularna španska humoristička serija ponovo na B92!

Nakon kraće pauze, a na zahtev mnogobrojnih geldalaca, televizija B92 od ponedeljka 4. januara nastavlja sa emitovanjem popularne španske humorističke serije ’Moje drage komšije’. U novim terminima, svakog radnog dana u 3 popodne i pola 12 uveče moći ćete da uživate u avantuarama Huana Kveste i njegove porodice, Alisije i Belen, Lucije i Roberta, Melise, Vinsente i Konče i drugih stanara i stanarki ove sasvim (ne)obične zgrade u centru grada !

Seriju nastavljamo tamo gde smo stali-dakle od 36. epizode (3. sezona), a biće emitovano ukupno sve 92 do sada snimljenih epizode !
Dobro su se setili z:hm:

To su u stvari telenovele i retko kada imaju veze sa Spanijom.

Bravo!! Enhorabuena!! :klap: Imas 12 poena od mene! Narode, agitujte gde stignete da latinoamericke telenovele kod nas vec vise jednom prestanu da se nazivaju spanskim serijama!!! To je apsurd, zvati neku seriju "spanskom" samo zato sto je na tom jeziku! Da li je iko ikada neku americku seriju zvao "engleskom" zato sto govore engleski? A vrhunac apsurda je sto i brazilske serije kod nas nazivaju spanskim, iako su na portugalskom...:mrgreen:

A narocito zato sto spanske serije, ali prave, iz Spanije, nikakve veze nemaju sa srceparajucim dramljenjem tj. latinoamerickim serijama. Jeste, imaju specifican humor, koji mozda nekom nije sasvim po ukusu, mozda je malo preteran dok se covek ne privikne, ali kad se jednom naviknes... navuces se kao budala! Likove naprave tako drage i simpaticne, pa se vezes, i nedostaju ti kad serija prestane da se emituje ili je pauziraju.

Pozdrav svima koji vole i kapiraju stvarno SPANSKE serije!

Un beso a todos

Juce sam gledala i bas se ismejala :lol:
Kad su Natalia i onaj Roberto ukrali lusiji auto pa ga sluapali...
A Belen trazi momka pa joj dodje Emiliov tata...:lol:
Onda zena od onoga Huana nadje Natalio i njenog sina zajedno u sobi a Huan ne sme da otkrije..:lol:
Pa skola ..pa kad Emilio predaje pa ne nzaa nista :lol:
Ma da puknes od smeha :zcepanje:

Ne znam da li ste i vi to primetili, ali oni imaju isti mentalitet kao mi...Bas gledam kroz razne likove kako su u sustini Spanci veoma, veoma slicni nama po mentalitetu a to je razlog vise zasto mi se ova serija veoma svidja...z:)

da isti fazoni... vrh su

najjače je kad su babe odvele bebu na kasting i sad sedi nekoliko bebaca na podu, ove ne znaju koji je njihov, ljudi uzimaju svoju decu a jedna će "uzmi brzo jedno dok se ne razgrabe!" to sam oplakao!

Poslednja izmena:
Marijano glavna faca!!! :D
k9etmh.jpg

Back