Моје дете је нај...

1721345538557.jpeg

Mama mama SREĆAN 8-mi MART

:heart:
pacov - toliko smo slični da nemate pojma, medjutim, kao i kod svih sisara - svaki je sa svojim karakterom pa kako se zalomi : od maze ili sanjara koji prati i brine o svakoj promeni do probisveta i najobičnije samoljubive štetočine od koje nikave fajde

Колико сте пута били у ситуацији да заколутате очима на родитеље чије је дете најпаметније, најрадозналије, најбоље у вртићу, школи, најбрже памти, најдаље скаче...да ли имате такве пријатеље или сте и сами такав родитељ?
Нормално је да свако жели да похвали своје дете, али постоје људи који ће вас увек поклопити успехом свог детета, чак и ничим изазвано.
Ево, слушам Тијану Дапчевић и тако ми личи на те родитеље, крајње иритантно, просто захтева да се дивиш њеном чеду...
Срео сам такве родитеље. Ситуација у којој родитељи непрестано хвале успехе своје деце је веома иритантна за околину. Такво понашање може имати различите узроке. Неки родитељи осећају да нису постигли довољно у животу и користе успехе своје деце као средство за надокнађивање тих осећаја. Жеља за признањем и истицањем. У друштву које вреднује успех и достигнућа, родитељи могу осећати притисак да покажу да су њихова деца изузетна. Хвалећи се децом, могу привући пажњу и признање од других.

Наравно, већина родитеља је једноставно поносна на своју децу и жели да подели њихова достигнућа са другима. Проблем настаје када то хвалисање пређе границу и постане претерано и иритантно за друге. Неки родитељи су несигурни у вези са својим родитељским способностима и користе успехе своје деце као доказ да раде добар посао.

Pogledajte prilog 1581746
Mama mama SREĆAN 8-mi MART

:heart:
pacov - toliko smo slični da nemate pojma, medjutim, kao i kod svih sisara - svaki je sa svojim karakterom pa kako se zalomi : od maze ili sanjara koji prati i brine o svakoj promeni do probisveta i najobičnije samoljubive štetočine od koje nikave fajde
Пацов. Баш као и код свих сисара, сваки пацов има свој карактер. Тако вам може запасти мазица која ће вас пратити као сенка и бринути о свакој промени у вашем дому. Он је прави сањар, воли да истражује и ужива у животу.

С друге стране, може вам се заломити и онај пробисвет, прави непослушник и саможива штеточина. Такав пацов ће вам правити хаос где год стигне, остављајући вас да чистите неред и проклињете дан када сте га пустили у свој дом.

Па, како се коме посрећи! Може бити прави сапутник или ноћна мора - све зависи од карактера који је добио. Са пацовима, као и са људима, никад не знате шта вас чека:lol:!

Back