Moje cipelice - Vol. 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...stigle........

....e sad, malo se izuvaju pri hodu, izgleda da sam se zeznula u broju, mada bi mi 38 broj bio kratak, izletali bi prsti napolje,
i nemam pojma kako to da resim....imate li neku ideju?

Možda možeš da zalepiš neki veći flaster (platneni) sa unutrašnje strane, na peti. Nevidljivo, a moglo bi da bude i udobno.
I lepe su ti cipelice, na nozi izgledaju mnogo bolje nego u izlogu. Sad mi je žao što nisam kupila takve - zelene merkam već par meseci :)

Poslednja izmena:
Možda možeš da zalepiš neki veći flaster (platneni) sa unutrašnje strane, na peti. Nevidljivo, a moglo bi da bude i udobno.
I lepe su ti cipelice, na nozi izgledaju mnogo bolje nego u izlogu. Sad mi je žao što nisam kupila takve - zelene merkam već par meseci :)

...muka je sto nisam mogla ja da probam to, vec mi je drugarica donela iz h&m-a...a njihov 39 broj mi je bio savrsen....mozda se izuva zbog ove
plute koja ipak ima neku svoju tezinu, a unutra su postavljene nekim kao satenom...pa je klizavo malo....inace su udobne lepo noga legne...:)
...hvala na ideji probacu...

Molim vas da fotografije obuće koje nisu vaše kačite na temi Zaljubljena stopala, prebaciću tamo novije postove.

Hvala. :)

P. S. Nemam ništa protiv, ali forumašica koja je idejni tvorac prethodne istoimene teme, zatvorene zbog broja postova, je naglašavala da ovde pišemo o sadržajima naših cipelara. ;)

Bilo je dosta prepirki i bunjenja, pa zato.

Još jednom hvala na razumevanju. :)

P. S. Okej je kačiti nešto slično što imate ako nemate fotografiju ili nešto što tražite, ali ako objavljujete s neta da pokažete šta vam se sviđa tek onako, učinite to tamo. :)

zaboravila sam da citiram. kod mene je moja obuca i moje fotografije. ::)

fotografija 1.jpg

setajuci ...

Ja sam sebi danas kupila sandale koje bi trebalo da budu udobne. Mada, s obzirom na količinu kaišića, ima šanse da žuljaju na više mesta. Nadam se da neće. Kupila sam ih u Alpini, za 2.490 dinara. "Marka" je "Nbs'S" ????, a proizvodi neka naša firma "Ilić"iz Vranja. Uporedo sam probavala "Rieker" i ove i deluju slično udobne, isto su koža lice, postava i stopalo, a djon od neke plastike, kao i što sad skoro svi prave, a vise su nego duplo jeftinije.
Ne bih ja za taj Riker ni znala, nego sam juče u nekoj "no name" radnji probala jedne sandale, pa mi prodavačica sva važna rekla "To su nemačke - Riker!!" I pošto je valjda videla da nisam reagovala (nikad čula, a i nemačka obuća kod nas nešto nije poznata po udobnosti ili ja nisam obaveštena), onda je dodala da su dobili nagradu za udobnost!
Ako se ove vranjanske ne pokažu, onda ću možda i da se otvorim za Riker. Ja se raspričala. Evo slike. Opet na mojoj terasi, na gajbi za krompir i luk i na prugastoj stolici. ;)
sandale1.jpg
sandale2.jpg

Kupila sam i časopis Story s japankama :)
stori japanke.jpg

Za ćerku (mada je ovde na mojoj nozi). Iako ona kaže da joj se ne svidjaju, ali ima da ih nosi makar do kupatila. Uvek obuje moje, pa ih ostavi u svojoj ili bratovoj sobi, pa ja moram da ih tražim. Ima i lepših na slici u časopisu, ali ja baš nisam puno zagledala po trafikama. Samo sam gledala da bude naš broj.

Zagledala sam i ovakve kao Anybodyne. Baš sam htela nešto tako veselo i luckasto, ali sam onda zaključila da ne bih imala puno prilike da ih nosim. Ja sam ipak jedna ozbiljna žena. Zato sam i kupila one "bapske" sandale, kako kaže moj sin. Ćerka nije tu i nije ih ni videla, ona će sigurno reći nešto još gore.
I da dodam: boja mi se super uklapa uz onu bež torbu sa neke od prethodnih slika. Ionako samo nju nosim leti.

Poslednja izmena:
...Bi, i meni bi isto rekle da su bapske, ali izgledaju udobno i nisu bas "preterano" babske, taman da se mogu lepo
iskombinovati, meni simpaticne jako....:)

...japankice su slatke, mladalacke, mada vidim da svi sve nose....

..inace mi se dopada i ta tvoja prugasta stolica, odavno sam bezecovala za moju terasu u Bgd takve neke, samo da dodju
jednom na red...

...Bi, i meni bi isto rekle da su bapske, ali izgledaju udobno i nisu bas "preterano" babske, taman da se mogu lepo
iskombinovati, meni simpaticne jako....:)

...japankice su slatke, mladalacke, mada vidim da svi sve nose....

..inace mi se dopada i ta tvoja prugasta stolica, odavno sam bezecovala za moju terasu u Bgd takve neke, samo da dodju
jednom na red...

aaaa, pa to je novo platno. Mislim, nije novo, mama je nakupovala toga na nekoj davnoj rasprodaji, pa sad kad se pocepa, samo odsečem komad i sašijem. Uvek je lepo kad je novo. Posle izbledi, pocepa se....

sve smo teme izmešale. Sad se stidim što ovde hvalite moj stil, :rumenko: a drago mi

aaaa, pa to je novo platno. Mislim, nije novo, mama je nakupovala toga na nekoj davnoj rasprodaji, pa sad kad se pocepa, samo odsečem komad i sašijem. Uvek je lepo kad je novo. Posle izbledi, pocepa se....

sve smo teme izmešale. Sad se stidim što ovde hvalite moj stil, :rumenko: a drago mi

...nema veze:)...morala sam da je primetim, odavno sam ih videla i planirala da "ponovim" terasu, pa nikako da stignem do toga..

...nismo mi krive sto ti lepo pises pa je to i lepo procitati....:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back