- Poruka
- 21.194
cicak jel ti ujutru putujes?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ona uopšte nije ružna... a baš je zgodna... i muž je voli...
Samo što se oblači ko seljanka...
Meni ona deluje skroz ok...
I čini mi se da ona radi u toj diskoteci?
Deluje mi kao zaista srećna žena... ja je tako vidim... uživa...

I meni više izgleda da je onaj mali voli više nego muž, ali dobro to sam samo ja![]()
dobro je nisam jedina koja je pomislila to.Koga?Gle ova Čičak, počinje ko sa Tićom, a posle će da je pljuje![]()

cicak jel ti ujutru putujes?

...ne ostavljajte me samu sa njima...bar mi sms posaljite u znak sapatnistva i kao odraz empatije.Koga?
Gocu?
Ma ne poznajem ženu, samo kažem kako meni deluje...
Sve i da se švalera... to je njen problem... deluje zadovoljna...
A i nemojmo izigravati svetice... ustvari bolje da ćutim...![]()
)
Aj zene laku vam noc zelim...odlazim da se druzim sa jednom nevaljalom devojcicom...i da se pripremam psihicki za sutrasnje okupljanje sa familijom.
Ako me nema....sutra mislim.......ne ostavljajte me samu sa njima...bar mi sms posaljite u znak sapatnistva i kao odraz empatije.

Ma G. jeste srećna, to svi vidimo! Nego mene kopka kako si zaključila da je muž voli, kad sam ja pre mogla da zaključim da je druga dvojica vole više nego muž (a jedan pogotovo)

...Cicak SRECAN TI RODJENDAN...![]()
ali opet nije moj... već jedne jako drage osobe u mom životu... 
Hvala...ali opet nije moj... već jedne jako drage osobe u mom životu...
![]()

...bem ti samo ova nasa Cicak ima minimum tri rodjendana....![]()

cicak sretan put

u moje selo to radimo sutra za ručak

Znači, kada nisam poludela, nikada neću!!! Onda sam se preganjala sa provajderom, galamila, besnila, šizila, ali ništa nije vredelo. Opraviše ga tek jutros. I kako radi, sve mi se čini da ću i danas ostati bez njega.
'bem ti selo, i bežični internet, i neposlovne ljude...

Hristos se rodi.
Onima koji slave Božić želim da ga provedu u miru i sreći, okruženi onima koje vole. I da im cela godina bude takva.
Nego, da li možete da zamislite da sam ja juče završila kolače, spremila kuću, ispeglala veš, sve odradila cakum pakum da bih čitavo posle podne imala za sebe i za internet, da bi se on, internet, pokvario u 14 h, pre nego što sam ja stigla do kompjutera.Znači, kada nisam poludela, nikada neću!!! Onda sam se preganjala sa provajderom, galamila, besnila, šizila, ali ništa nije vredelo. Opraviše ga tek jutros. I kako radi, sve mi se čini da ću i danas ostati bez njega.
![]()

Ne znam Mikro...
i Radda je danas spremala česnicu...
inače, veća je verovatnoća da neko od nas dobije paricu, nego sutra kad dođu gosti![]()

Internet ti je đavolska rabota...normalno da treba da se pokvariHristos se rodi.
Onima koji slave Božić želim da ga provedu u miru i sreći, okruženi onima koje vole. I da im cela godina bude takva.
Nego, da li možete da zamislite da sam ja juče završila kolače, spremila kuću, ispeglala veš, sve odradila cakum pakum da bih čitavo posle podne imala za sebe i za internet, da bi se on, internet, pokvario u 14 h, pre nego što sam ja stigla do kompjutera.Znači, kada nisam poludela, nikada neću!!! Onda sam se preganjala sa provajderom, galamila, besnila, šizila, ali ništa nije vredelo. Opraviše ga tek jutros. I kako radi, sve mi se čini da ću i danas ostati bez njega.
![]()