Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gle ova Čičak, počinje ko sa Tićom, a posle će da je pljuje :lol:
Koga?
Gocu?

Ma ne poznajem ženu, samo kažem kako meni deluje...
Sve i da se švalera... to je njen problem... deluje zadovoljna...
A i nemojmo izigravati svetice... ustvari bolje da ćutim...z;)
cicak jel ti ujutru putujes?

Da...
U seven oklok krećemo...:bob:
Sad sam napravila sendviče... mama napravila slanu tortu, moram je poneti... muž je obožava...

Paštete su spakovane, koferi u džipu... spremni smo ko puške...z:mrgreen:

Aj zene laku vam noc zelim...odlazim da se druzim sa jednom nevaljalom devojcicom...i da se pripremam psihicki za sutrasnje okupljanje sa familijom.

Ako me nema....sutra mislim....z:cry: ...ne ostavljajte me samu sa njima...bar mi sms posaljite u znak sapatnistva i kao odraz empatije.

Koga?
Gocu?

Ma ne poznajem ženu, samo kažem kako meni deluje...
Sve i da se švalera... to je njen problem... deluje zadovoljna...
A i nemojmo izigravati svetice... ustvari bolje da ćutim...z;)

Ma G. jeste srećna, to svi vidimo! Nego mene kopka kako si zaključila da je muž voli, kad sam ja pre mogla da zaključim da je druga dvojica vole više nego muž (a jedan pogotovo :lol: )

Aj zene laku vam noc zelim...odlazim da se druzim sa jednom nevaljalom devojcicom...i da se pripremam psihicki za sutrasnje okupljanje sa familijom.

Ako me nema....sutra mislim....z:cry: ...ne ostavljajte me samu sa njima...bar mi sms posaljite u znak sapatnistva i kao odraz empatije.

Ajd ne seri mirka, ko da si na belom dvoru odrasla...z;)
Lepo se provedi sutra... i ne zameraj... opusti se... z;)

Ma G. jeste srećna, to svi vidimo! Nego mene kopka kako si zaključila da je muž voli, kad sam ja pre mogla da zaključim da je druga dvojica vole više nego muž (a jedan pogotovo :lol: )

Nemoj me terati da nalazim slike...
Znam da ima slika kako je grli muž... a i Mirka reče da zaljubljen u nju do ušiju... i da u nju gleda ko u Boga... i on i sveki... z;)

Hristos se rodi.

Onima koji slave Božić želim da ga provedu u miru i sreći, okruženi onima koje vole. I da im cela godina bude takva. :)

Nego, da li možete da zamislite da sam ja juče završila kolače, spremila kuću, ispeglala veš, sve odradila cakum pakum da bih čitavo posle podne imala za sebe i za internet, da bi se on, internet, pokvario u 14 h, pre nego što sam ja stigla do kompjutera. :zelenko: Znači, kada nisam poludela, nikada neću!!! Onda sam se preganjala sa provajderom, galamila, besnila, šizila, ali ništa nije vredelo. Opraviše ga tek jutros. I kako radi, sve mi se čini da ću i danas ostati bez njega. z:cry: 'bem ti selo, i bežični internet, i neposlovne ljude...:dash::dash::dash:

Hristos se rodi.

Onima koji slave Božić želim da ga provedu u miru i sreći, okruženi onima koje vole. I da im cela godina bude takva. :)

Nego, da li možete da zamislite da sam ja juče završila kolače, spremila kuću, ispeglala veš, sve odradila cakum pakum da bih čitavo posle podne imala za sebe i za internet, da bi se on, internet, pokvario u 14 h, pre nego što sam ja stigla do kompjutera. :zelenko: Znači, kada nisam poludela, nikada neću!!! Onda sam se preganjala sa provajderom, galamila, besnila, šizila, ali ništa nije vredelo. Opraviše ga tek jutros. I kako radi, sve mi se čini da ću i danas ostati bez njega. z:cry: 'bem ti selo, i bežični internet, i neposlovne ljude...:dash::dash::dash:

..Vaistinu se rodi...Domacice...

...ne nerviraj se budi srecna sa svojom porodicom...:zag:

Hristos se rodi.

Internet ti je đavolska rabota...normalno da treba da se pokvari z:mrgreen:

Bozicna_cestitka1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back