Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ni pod razno...kad je moranje, maknem onaj kurus, razmrljam po tanjiru, pojedem tri parčeta hleba i jedan zalogaj TOGA

Slicno i kod mene. Sarmu bas rijetko jedem, kad su neke slave ili tako nesto, pa kad i nemam neki izbor. Isto odvojim kupus, a unutra obicno i ne bude puno mesa, jos suplje sa strana, pojede se u dva zalogaja. Zato obozavam salatu od svjezeg kupusa, obradjen bilo kako - ne.

E, ne mogu da verujem da vas toliko ne voli sarmu. Ja sam mislila da sam ja neki izrod, pa nisam nikad smela ni da priznam da nisam ljubitelj. I uopšte kiseli kupus, slušam ljudi stavljaju po 100 kg... meni dosta 2-3 glavice za celu zimu, jednom sarmu, jednom podvarak i 2-3 puta kao salatu. Nekad sam kuvala onaj lički ili svadbarski, kako ga ko zove... pa se uvek vuče, svi ga mrko gledaju, nikome se ne jede.

A znate onaj stari vic kad razgovaraju šnicla i sarma?
Pita sarma šniclu: "Kako tebe stalno tucaju, a mene nikad?"
A šnicla odgovara: "Pa kad si smotana!"

...ahahhaaa...Bi, bas dobar vic....z:lol:z:lol:

...ja bas volim sarmu, doduse nisam stigla da je pravim ove zime, ali
rekoh vec imam u planu da napravim vecu kolicinu pa da zamrznam,
da ima...a kad pravim, mogu da je doruckujem, rucam, veceram, ma
nista drugo mi ne pada na pamet bar tri dana...:zstidljivko:

pa ti ga napisi,mene nije sramota da procitam

Dobro Smokvice...al nemoj posle da me grdis!!

DakleM...
Posle Novogodisnjih praznika,vratila se devojka kuci u Zagreb. I srela se sa drugaricama na kafi i pocele da raspredaju o tome kakav je provod u Beogradu..
I ova kaze...videla sam Skadarliju,Kalemegdan,Avalu
...bila sam na super zurci u nekom Andergraundu
...i :tajna: videla sam k.urac...

I drugarice je onako radoznalo pitaju :Ijaao iiii...kaj kazes...kakav je :eek:

a devojka ce na to...:prstic: "paaa kaj ja znam...isti je ko pimpek..samo dva,tri puta veci "
:rotf:

Poslednja izmena:
Volem sarmu, samo tako - yna se da je najveci kompliment pravoj domacici - smotala si sarmu ko partizanka ranjenika
voli i salatu od kiselog kupusa-ako e moram ja da vadim kupus jer mi istog trenutka otekne ruka kad je gurnem u raso. sa puuuuno ulja i tucane ljute parike
a i podvarak volim kad kupus nije mnogo kiseo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back