Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Koliko ja vidim ona sedi.
Ne sede oni.
TO mene brine.
Pored toga sto ce da osedi ..
Ne sede oni.
TO mene brine.
Pored toga sto ce da osedi ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hteli smo... ali društvo odustalo... svi su za neku dnevnu varijantu... a nama to ne odgovara... a ni kućna... tako da smo mm i ja ostali kući-... ja napravila piletinu sa ananasom(meni fuj), mužu se sviđa, sve je pojeo... sad piejmo i gledamo tv...Čičak, što nigde niste otišli na doček? Da iskoristite, dok nemate decu...

...bem ti Cicak mislim da si ovog puta sama kriva za to....sto ne odoste negde...![]()

После неколико бурних и тешких дана, као чекамо НГ мој драги и ја... И млађи син са нама, јер није желео да оде никуд! Свашта!
Старији свира у неком кафићу и надам се да ће му бити добро.
Иначе, мени и мом драгом је ноћас равно 30 година од како смо се први пут пољубили...

Mali čičak:

Ванда:Иначе, мени и мом драгом је ноћас равно 30 година од како смо се први пут пољубили...

smokvicica:moj tinejdzer otisao prvi put da slavi n godinu sa drustvom.nije mi svejedno.valjda se nece svi napiti pa da se neko povredi

...aaahhaaa...znaci ljubila si se sa 13 godina..aa..aaa...cccc...![]()

jao vanda,ljubila se za novu godinu...
moj tinejdzer otisao prvi put da slavi n godinu sa drustvom.nije mi svejedno.valjda se nece svi napiti pa da se neko povredi
Тек смо две недеље касније почели да се забављамо...

i nek nam je živa i zdrava... i uz brdo brza...

Девојке, све најлепше вам желим, свима! Љубим вас, и искрено, уз вас ми је већ две ипо године лепо...![]()

Ja vam želim puno
pod 1. ljubavi
pod 2. seksa
pod 3. sreće
sve ostalo ebeš...
a afro i smokvi specijalno... jer smo nas tri ovde ko ispisnice...
Afro, želim da u novoj godini upozna nekog fantastičnog bogatog gospodina... još jedno unuče... i penziju... da ne mora da radi... već da svako malo skokne sviJonom u cg kod svojih devojaka i zamajav se sa unučićima...
smokvi, želim da u ng, bude ista ko i dosad, da se zaljubi... da je zdravlje posluži pa da ne mora da nosi podgaće... greota, takva ženska...
domaćici, želim da krene ova ebena privreda i da bude bogata, jer su jako vredni... i da nam i dalje mesi sve one đakonije... pa da nam i isporučuje na kućnu adresu...
e sad idem još malo da cugnem...
Volim vas sve...![]()

zelim da uskoro postanes mama i dozivis to najlepse osecanje

) i imam najlepsu pidzamu!Fala ti čičak, k'o sestri.Mali čičak:domaćici, želim da krene ova ebena privreda i da bude bogata, jer su jako vredni... i da nam i dalje mesi sve one đakonije... pa da nam i isporučuje na kućnu adresu...
Kako ću tebi na kućnu aTresu, kad identitet čuvaš strogo u tajnosti...Al' neću te ja odati, ne sekiraj se...
Ја пијем неки виски, така тура, ни пелинковца немам! Никад сиромашнији нисмо ушли у Нову...![]()