Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cecili, želim ti uspeh na novom poslu... da bude manje posla pa da nam kuckaš iz kancelarije...

radi, ludoj radi, želim da ostane ovako kratka a jasna... i da stigne da pročita sve knjige što je zamislila...

mimičica, tebi zdravlje, i da ti ta dečica budu nasmejana i srećna...

maci(pusiju), želim jednog mačora, koji će znati dobro da prede...

I na kraju, našoj Dona Milevki, želim da oslabi te 2-3 kile što joj smetaju, da ostane lepa i da se taj njen hirurg više bakće sa njenim pozadinskim atributima nego sa Aperacijama(tako moja baba kažez:mrgreen:)... i da joj oni kučićenzi budu dobri i aseksualni ove godine...z:lol:

...za nasu Milevu i jos neke koje vole Dzigonija...evo jedna lepa slicica, sa
Trga u Budvi....z:lol:

...
165311_1781322730541_1163613072_32036922_5333667_n.jpg

Ćao dame moje... z:)

Ja sam se sinoć malko urokala... kod svekija se još dotukla sa vinom... u 1 sam bila u krevetu i hrkala...z:mrgreen:

Danas ručak kod mojih, mama mi kupila sjajnu potkošulju a tata me izmasirao... najbolji pokloni koje sam mogla poželeti... z:)

Sad idem da se spremam za ns... idem ipak... al ću morati doooobrooo da se ukokam... da bi izdržala...z:mrgreen:

:zper:
tako znači :zper:
bilo i pijančenja

Affro, hvala za fotku!:zaljubljena:
E pa žene, nek vam je sa srećom, da vam ova nova bude bolja od prethodne, a onima kojima je prethodna bila sjajna (kao meni) da vam se ponovi!:kiss:
I da se pohvalim, bila sam jako dobra prošle godine i dobila sjajan poklon od Deda Mraza!:zaljubljena:
To je bio samo šlag na tortu u jednoj blagorodnoj godini za mene...

Affro, hvala za fotku!:zaljubljena:
E pa žene, nek vam je sa srećom, da vam ova nova bude bolja od prethodne, a onima kojima je prethodna bila sjajna (kao meni) da vam se ponovi!:kiss:
I da se pohvalim, bila sam jako dobra prošle godine i dobila sjajan poklon od Deda Mraza!:zaljubljena:
To je bio samo šlag na tortu u jednoj blagorodnoj godini za mene...

...drago mi je da te je obradovala bar malo...z:lol:

...e ovo gore bi ja mogla skoro sve da prepisem, nije bila idealna al je bila jedna
od najboljih..a posto idealno ne postoji, ja bih samo da bude bar kao ova koju smo
ispratili..i bice odlicno....

Већ сам вам пожелела све нај...
А ја сам данас тако доообро, после луде ноћи...Ух, како волим што и овде и у РЛ имам контакта са тако дивним људима... :)

nisam vam rekla da sam bila ubedljivo najsjajnija žena na dočeku NG i da se poseldice tog sjaja i danas osećaju...
istina da smo bili malobrojni, samo nas 8, ali sam se nakon dobre partije plakanja kako mi sve stoji odvratno odlučila za provereno crno, pa da to crnilo razbijem a i da se osetim bolje (sve što sija meni prija volim kič) isprskala i kosu i sebe nekim sprejem sa šljokicama - istina kupila sam ga u nameri da se moja ćera eventualno zašljokavi, što je ona sa indignacijom odbila-ko da nije moja, pa sam sijala ko...ma nema stepen komparacije....što sam ja sijala, no što je to otpadalo na sve strane pa su svi sijali...

srecna vam nova, zenice moje lepe :)
i tebi, bukislave, i da ga ove godine upotrebljavaš i u dočekivanju i u ispraćanju... z:lol:
nisam vam rekla da sam bila ubedljivo najsjajnija žena na dočeku NG i da se poseldice tog sjaja i danas osećaju...
istina da smo bili malobrojni, samo nas 8, ali sam se nakon dobre partije plakanja kako mi sve stoji odvratno odlučila za provereno crno, pa da to crnilo razbijem a i da se osetim bolje (sve što sija meni prija volim kič) isprskala i kosu i sebe nekim sprejem sa šljokicama - istina kupila sam ga u nameri da se moja ćera eventualno zašljokavi, što je ona sa indignacijom odbila-ko da nije moja, pa sam sijala ko...ma nema stepen komparacije....što sam ja sijala, no što je to otpadalo na sve strane pa su svi sijali...

Sjaja nikad nije na odmet...z:lol:z:mrgreen:

....cao...jeste videli da pada sneg...

....ja pravila premestaj stola sa kompom da bi mogla da gledam napolje,
prelepo izgleda ovako kroz prozor, mada mislim da je jos lepse prosetati
po ovako divnom vremenu, i to bez vetra...svi koji imaju drustvo za setnju
trebali bi to da iskoriste...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back