Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čičak, što nigde niste otišli na doček? Da iskoristite, dok nemate decu...
Hteli smo... ali društvo odustalo... svi su za neku dnevnu varijantu... a nama to ne odgovara... a ni kućna... tako da smo mm i ja ostali kući-... ja napravila piletinu sa ananasom(meni fuj), mužu se sviđa, sve je pojeo... sad piejmo i gledamo tv... z:mrgreen:

A vi?
...bem ti Cicak mislim da si ovog puta sama kriva za to....sto ne odoste negde...z:shock:

ne ide mi se na trg... a ni sami negde da banemo bez veze je...

idemo sutra u neki mistik u ns-u... tj.mm ide, ja ću još razmisiti...z:mrgreen:

....nije sama vec je na nekoj temi pisala da su ONI odlucili da sede
kod kuce..i da su resili da degustiraju svoja vina...

...znaci nije sama...

...ja jesam, i nesto mi to i nije strasno, al ja nemam 24 godine...

....ja pravila piletinu sa onim Magi zacinom..i meni se to bas nije dopalo,
ja volim slanije..a ovde preovladava neki cudan zacin, bolje reci ne dopada mi
se ni miris ni ukus...nesto posebno, mada sam ipak jela..al drugacije cu ja
to sama smuckati drugi put...koliko sam ja ukapirala bitna je samo kesa za
pecenje.....

После неколико бурних и тешких дана, као чекамо НГ мој драги и ја... И млађи син са нама, јер није желео да оде никуд! Свашта!
Старији свира у неком кафићу и надам се да ће му бити добро.

Иначе, мени и мом драгом је ноћас равно 30 година од како смо се први пут пољубили...

ej afro,svi to hvale,ni meni se nije dopalo,nekako je kao ukuvano,a slabo slano.dobila sam tvoju cestitku,al kod tebe moze samo na pp,a spor mi je net ovde,pa ti ovako cestitam i zelim ti sve najbolje u novoj godini
tek je dvadeset do jedanaes.jel bas moramo ostati budni do ponoci?mene ovo jedenje uvece dokusurilo

...eee...ne znam kako verovatno ako nismo prijatelji ovde onda kao ne moze...a
sto nismo stvarno ne znam...z:shock:

...mislim kad bi se poslolilo i dodao taj zacin ne bi ni bilo lose, ali samo onako
je vise dijetalno..jos ja ubacila neki krompir i sargarepu da imam i prilog uz meso...i
sad mi je lakse kad znam da nisam samo ja ta koja je nasla manu..:zstidljivko:

...ne mora, ko kaze...ja mislim da cu uskoro u pidzamu pa da nastavim da citam
Grofa..koji me je odusevio, al to bi trebalo da pisem na Biblioteci...

...inace Vilo slazem se, uvek je bolje sam nego sa bilo kim, ili u nekom bzvz
drustvu...:heart:

После неколико бурних и тешких дана, као чекамо НГ мој драги и ја... И млађи син са нама, јер није желео да оде никуд! Свашта!
Старији свира у неком кафићу и надам се да ће му бити добро.

Иначе, мени и мом драгом је ноћас равно 30 година од како смо се први пут пољубили...

...aaahhaaa...znaci ljubila si se sa 13 godina..aa..aaa...cccc...z:lol:

Mali čičak:

Mi tradicionalno kod kuće. Ali mi smo omatorili, više nigde nam se ni ne ide...Ali kada sam imala 24 godine :zskace::zskace:

Ванда:

Čestitam draga ovaj jubilej...:heart:

smokvicica:
moj tinejdzer otisao prvi put da slavi n godinu sa drustvom.nije mi svejedno.valjda se nece svi napiti pa da se neko povredi

Joooj smokvičice, i ja se upravo toga plašim...Uzdam se u njegovu pamet, ali ko zna da li je to dovoljno...z:cry:

jao vanda,ljubila se za novu godinu...
moj tinejdzer otisao prvi put da slavi n godinu sa drustvom.nije mi svejedno.valjda se nece svi napiti pa da se neko povredi

Љубила се за Нову, а чекали смо је код мог тадашњег дечка..:) Тек смо две недеље касније почели да се забављамо...
Не брини за тинејџера, моји су чекали пар Нових ван куће, а овај ,,мали'''већ не жели да иде никуд...

Ja vam želim puno
pod 1. ljubavi
pod 2. seksa
pod 3. sreće

sve ostalo ebeš...

a afro i smokvi specijalno... jer smo nas tri ovde ko ispisnice... :deda:z:mrgreen:

Afro, želim da u novoj godini upozna nekog fantastičnog bogatog gospodina... još jedno unuče... i penziju... da ne mora da radi... već da svako malo skokne sviJonom u cg kod svojih devojaka i zamajav se sa unučićima...

smokvi, želim da u ng, bude ista ko i dosad, da se zaljubi... da je zdravlje posluži pa da ne mora da nosi podgaće... greota, takva ženska...

domaćici, želim da krene ova ebena privreda i da bude bogata, jer su jako vredni... i da nam i dalje mesi sve one đakonije... pa da nam i isporučuje na kućnu adresu...

e sad idem još malo da cugnem...z:mrgreen:
Volim vas sve...z:lol:

kis, želim da nam krsta bude dobar ko dosad... lep je ko lutkica... ma tebi su sve želje ostvarene...

vandi, želim da bude još vickastija ove godine... da zavede bar još ponekoga...z;) i nek nam je živa i zdrava... i uz brdo brza...

z:mrgreen:

Ja vam želim puno
pod 1. ljubavi
pod 2. seksa
pod 3. sreće

sve ostalo ebeš...

a afro i smokvi specijalno... jer smo nas tri ovde ko ispisnice... :deda:z:mrgreen:

Afro, želim da u novoj godini upozna nekog fantastičnog bogatog gospodina... još jedno unuče... i penziju... da ne mora da radi... već da svako malo skokne sviJonom u cg kod svojih devojaka i zamajav se sa unučićima...

smokvi, želim da u ng, bude ista ko i dosad, da se zaljubi... da je zdravlje posluži pa da ne mora da nosi podgaće... greota, takva ženska...

domaćici, želim da krene ova ebena privreda i da bude bogata, jer su jako vredni... i da nam i dalje mesi sve one đakonije... pa da nam i isporučuje na kućnu adresu...

e sad idem još malo da cugnem...z:mrgreen:
Volim vas sve...z:lol:

...hehe...pa bas ispisnice nismo, samo se ti nekad trudis da budemo...z:mrgreen:

...za sve ti fala ko sestri, ne bi imala nista protiv nekog fantasticnog gospodina,
ne mora ni da bude nesto mnogo bogat..al samo da moze da plati da ga druge
peru i peglaju, ja vise necu nikog sigurno...samo sto to ne izgovaram (ovo pisanje se ne vazi)...s' aviJonom letami i sad tamo 'vamo....sta cu kad me vole zetovi,
pa se isprse da im dodje tasta...z:lol:
...a sto se tice unucica ja bi volela svake godine ili eto bar svake druge po jedno,
pa dokle izdrze, bar po troje od obe..to bi bilo feeeenooomeeenalnoooooo....:super:

...tebi od :heart:zelim da uskoro postanes mama i dozivis to najlepse osecanje
koje zelis..da budes zdrava i malo manje nervozna....a za ostalo ces se ti snaci
i sama....:zag::bob:

Ej, devojke, sve najlepse vam zelim! :heart:
Samo da znate, ja sam najbolja riba na zurci kako dolikuje jednoj forumasici (nema veze sto su druge dve prisutne osobe muskarci :mrgreen:) i imam najlepsu pidzamu!
Sa'cu da vam pokazem.

Od kad sam otkrila Krstu, i od kada se druzimo nikad se nisam osetila ni sama
ni usamljena...jesam ponekad tuzna ali to nema veze sa vama..onako dodje mi
i sve je to zivot.

Svakoj od vas zelim prvo puno zdravlja i licne srece, da vam se ispune sve zelje
velike i male, da ne budete nesretne nikad, i da vas vole svi oni koje vi volite!!!

....ne pijem nista, imam neki sok al mi se ni to ne pije, danas sam se neckala dal
da kupim neki akohol ili ne..i prevagnulo je ne...malo zbog para, malo zbog toga
sto ne volim da pijem sama..i tako cekam Novu godinu uz vas i sitne kolacice...z:gs:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back